Taupe rolgordijnen

Groot assortiment stoffen voor een taupe rolgordijn

Taupe rolgordijnen passen mooi bij ieder interieur, of je nu lichte of een donkere muren hebt! Taupe rolgordijnen kun je kiezen uit transparante, licht doorlatende en verduisterende rolgordijnen. Ga jij liever voor iets wat meer opvalt ga dan voor taupe rolgordijnen met een patroon. Er is keuze uit verschillende stoffen en kleuren! De Rolgordijnen worden mooi afgewerkt met een beklede of houten onderlat.

INHUIS Plaza levert een groot scala aan stoffen voor je rolgordijn in diverse kleuren. Je kunt in onze product configurator kiezen uit zo'n 250 stoffen! Naast de stof zijn er nog meerdere opties voor je taupe rolgordijnen. Heb je een hoog raam? Dan kun je ervoor kiezen om je taupe rolgordijnen elektrisch te bedienen. Daarnaast kan het rolgordijn in een cassette geleverd worden. 

Wil je de stof voor je taupe rolgordijn graag in het echt bekijken? Bestel dan gratis een aantal kleurstalen. Je ontvangt ze gemiddeld binnen een werkdag in huis! Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.