Lichtdoorlatende rolgordijnen


Lichtdoorlatende stoffen voor je rolgordijnen zijn er in veel verschillende kleuren en worden helemaal op maat voor gemaakt. Vooral in de woonkamer zijn lichtdoorlatende rolgordijnen een mooie toevoeging. Gebruik je rolgordijnen in de slaapkamer? Dan is het belangrijk dat ze verduisterend zijn, om de kamer 's nachts en 's avonds wat extra te kunnen verduisteren. 

Met ons uitgebreide assortiment aan lichtdoorlatende stoffen is er altijd een stof die bij jouw interieur past. Bekijk in onze configurator alle opties! Wil je graag advies van een productspecialist? Start de chat of bel ons gerust even op. We helpen je graag verder.

Onze niet verduisterende stoffen zijn het ultieme compromis tussen transparante en verduisterende stoffen. Je kunt een groot gedeelte van het daglicht blokkeren met deze stofsoorten, maar je zit niet volledig in het donker. Uiteraard geniet je ook met deze stofsoort van zoveel mogelijk privacy en hou je een groot gedeelte van de warmte buiten.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan lichtdoorlatende rolgordijnen en vind de stof waarnaar jij op zoek bent! Ben je niet zeker van de kleur? Bestel dan gratis een aantal kleurstalen en wij gaan direct voor je aan de slag.