Rolgordijnen INHUIS


Je stelt heel eenvoudig jouw rolgordijn samen naar jouw wens. Je hebt keuze uit verschillende stoffen en kleuren, maar dat niet alleen je hebt ook keuze uit bedieningszijde, soort ketting en afwerking van de onderlat. Genoeg keuze om jouw rolgordijn helemaal te personaliseren en extra sfeer te brengen in de kamer.

Ze zijn niet alleen erg mooi maar ook echt functioneel in gebruik. Ze zijn namelijk erg gemakkelijk te bedienen en zijn ook elektrisch verkrijgbaar. De installatie van rolgordijnen gaat erg eenvoudig en je krijgt maar liefst twee jaar garantie op de rolgordijnen. Weet je nog niet precies welke kleur of welke stof het beste past bij jou interieur, vraag dan eenvoudig jou gratis kleurstalen aan!

Rolgordijnen van INHUIS zijn een erg mooie en stijlvolle oplossing voor je raam. Ze zijn verkrijgbaar voor medium, large en extra large ramen. De rolgordijnen passen op ieder raam, ze zijn namleijk verkrijgbaar tot wel 350 cm breed en 500 cm hoog. Door ons uitgebreide assortiment is er geruime keuze uit verschillende kleuren en stoffen. Zo kun je jouw rolgordijnen helemaal laten passen bij de stijl en de sfeer van jouw huis. Ga jij voor een lichtdoorlatende stof met een patroon of kies je liever voor een verduisterende stof, bekijk het assortiment en personaliseer jouw rolgordijnen!