Grijze rolgordijnen


Grijs is mooie kleur voor rolgordijnen. Het is een neutrale kleur, waardoor je raampartij een rustige uitstraling krijgt. Binnen de rolgordijnen collectie van INHUIS Plaza zijn er diverse grijstinten te kiezen; lichtgrijs, donkergrijs, taupe en antraciet. Kies jouw kleur in de configurator!


Naast de kleur van jouw rolgordijnen, kun je ook kiezen uit verschillende stofsoorten. Kies je voor een transparante stof die veel licht doorlaat, een verduisterende stof die de kamer volledig verduisterd of een lichtdoorlatende stof die voldoende privacy geeft, maar toch licht de kamer binnen laten schijnen?

Diverse merken grijze rolgordijnen
INHUIS Plaza levert rolgordijnen van de merken INHUIS, Luxaflex, Verano en BECE. De rolgordijnen in de grijze kleur zijn geschikt voor ieder raamtype. Zo kun je bijvoorbeeld ook rolgordijnen bestellen voor draai- en kiepramen.

Grijze rolgordijnen bestellen

Je bestelt grijze rolgordijnen heel eenvoudig via de website. In de configurator krijg je naast de afmetingen en kleur ook diverse andere opties. De kleur van het systeem rondom je rolgordijn kun je zelf kiezen, waardoor deze netjes 'wegvalt' in de kleur van je kozijn. Daarnaast kun je een specifieke afwerking kiezen. Wil je een stoffen, houten of aluminium onderlat?

Nadat je het grijze rolgordijn hebt besteld, ontvang je deze binnen enkele werkdagen in huis! Ga je voor 100% zekerheid? Kies dan voor de meet- en montageservice van INHUIS Plaza. Wil je producten liever in het echt bekijken, dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms!