Elektrische rolgordijnen

Keuze elektrische rolgordijnen

INHUIS Plaza levert een groot assortiment aan elektrische rolgordijnen. Zo heb je keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen in allerlei type kleuren en designs. Kies je voor een lichtdoorlatende, transparante of verduisterende stof? 

Monteren elektrische rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg eenvoudig te monteren. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de meetinstructie op de website gebruiken. Wanneer je kiest voor elektrische rolgordijnen kan het handig zijn om de rolgordijnen te laten installeren door een expert. INHUIS Plaza komt dan bij je thuis en monteert de elektrische rolgordijnen in een handomdraai.

Hou je van gemak en comfort? Dan zijn elektrische rolgordijnen de oplossing voor jou. De elektrische rolgordijnen zijn te bestellen met of zonder een afstandsbediening. Vooral bij woningen met hoge ramen zijn elektrische rolgordijnen een ideale oplossing. Jij kunt vanaf de bank of vanuit bed bepalen hoeveel licht er wel of niet de kamer binnen komt. En dit alles met een druk op de knop!

Wil je graag meer informatie over de elektrische opties die wij bieden? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms!