Blauwe rolgordijnen

Blauwe rolgordijnen online bestellen

Blauwe rolgordijnen brengen veel sfeer in de kamer en zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Zoals donker blauw, lichtblauw, denim, diepblauw, aqua blauw, blauw met een patroontje en nog veel meer. Je kunt de kleur perfect laten aansluiten bij de kleur die je zoekt. Blauw is niet alleen een frisse maar ook een stijlvolle kleur die in iedere ruimte complimenterend kan werken.

Je kunt kiezen uit verduisterende, transparante en lichtdoorlatende stoffen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de kamer waarin je de rolgordijnen gaat ophangen. Zo heb jij jouw blauwe rolgordijn binnen enkele werkdagen in huis en kun jij jouw huis gaan inrichten! Kies je ervoor om de rolgordijnen zelf op te hangen? Je vindt op de website een handige montage-instructie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rolgordijnen te laten monteren door ons team van monteurs. 

De blauwe rolgordijnen die jij hebt uitgekozen bestel je heel eenvoudig via de webshop. De maten van je raam vul je in en vervolgens kies je uit de verschillende stoffen. De rolgordijnen worden mooi afgewerkt met een beklede of houten onderlat. 

De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Via onze configurator bestel je heel eenvoudig jouw rolgordijn online!