Crazy Summerdeals: 20% korting!

INZETHOR FLEX LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Om de insecten buiten te houden en uw woning toch te ventileren is de Luxaflex® inzethor Flex een gepaste oplossing. Luxaflex® inzethor flex is een vast raamwerk van fraai aluminium profiel in kleur met donkergrijze inlage en dunne flens van 0,6 mm. De dunne lens maakt da... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Inzethor flex Luxaflex® OP MAAT

De Luxaflex® inzethor Flex is toepasbaar in kunststof, houten en aluminium kozijnen. Om de insecten buiten te houden en uw woning toch te ventileren is de Luxaflex® inzethor Flex een gepaste oplossing. Als u de meet- en montage-instructies aanhoudt kunt u zelf eenvoudig de hor opmeten en monteren. Wij kunnen dit echter ook voor u uit handen nemen.

Voordelen van de Luxaflex® inzethor Flex

Als extra optie is het voor mensen die last hebben van allergieën of hooikoorts een fijne oplossing om te kiezen voor Poll-tex® gaas, dit gaas bevat namelijk een pollen werende werking. Op deze manier blijven de pollen buiten en kunt u binnen genieten van frisse lucht. De inzethor van Luxaflex® is gemakkelijk uit te nemen, waardoor u de hor eenvoudig kunt reinigen. De horren van Luxaflex® worden voor u op maat gemaakt en u ontvangt een garantie van vijf jaar op de Luxaflex® inzethor Flex.

Pluspunten en Minpunten

  • Dunne flens van 0,6 mm en daarom breed toepasbaar
  • Geschikt voor kozijnen met politiekeurmerk “Veilig Wonen”
  • Makkelijk uitneembaar
  • Eenvoudig te reinigen
  • 5 jaar garantie
  • Poll-tex® gaas optioneel
  • Eenvoudig te monteren
  • Geen minpunten

Inzethor flex Luxaflex®

Om de insecten buiten te houden en uw woning toch te ventileren is de Luxaflex® inzethor Flex een gepaste oplossing. Luxaflex® inzethor flex is een vast raamwerk van fraai aluminium profiel in kleur met donkergrijze inlage en dunne flens van 0,6 mm. De dunne lens maakt dat het inzethor in vrijwel ieder kozijn te plaatsen is. Door middel van een klemveer klemt u de hor in het kozijn. U kunt uw inzethor door de klemveer ook weer gemakkelijk uitnemen. De Luxaflex® inzethor Flex kan in vrijwel in ieder draai-kiepraam gemonteerd worden. Het Flex inzethor is leverbaar tot maximaal 250 cm breed en 250 cm hoog.

Uitvoering Luxaflex® inzethor Flex

De Luxaflex® inzethor Flex kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden, zo kunt u de inzethor vanaf binnen én buiten eenvoudig te bedienen. De RAL-profielkleuren die standaard leverbaar zijn, zijn de 6 kleuren: wit, crème, antraciet, zilver, dennengroen en staalblauw. Natuurlijk is het ook mogelijk om op aanvraag voor alternatieve RAL-kleur te kiezen. Vanaf een 2 meter hoog of 2 meter breed, wordt er een extra verstevigingsprofiel geplaatst in uw Flex inzethor. Dit verlengt de levensduur van uw Luxaflex® inzethor Flex en maakt het hierdoor ook een duurzamer product. Het gaas van het Flex inzethor is standaard de kleur grijs. De kleuren wit of zwart zijn echter optioneel.

U kunt kiezen voor een plissé hordeur of voor de standaard rolhordeur.

De inzethor is de beste optie.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Minimale breedte: 25 cm
Maximale breedte: 250 cm
Minimale hoogte: 25 cm
Maximale hoogte: 250 cm
Profielkleuren: Wit, crème, antraciet, zilver, dennegroen en staalblauw
Gaas: Grijs (standaard), zwart en wit
Poll-tex® (max. 1400 mm breed en 1400 mm hoog, meerprijs)
Flens: Altijd donkergrijs
0,6 mm dik
Montage: Met klemveer dus zonder schroeven
Extra: Alternatieve RAL-kleuren verkrijgbaar op aanvraag tegen een meerprijs