Crazy Summerdeals: 20% korting!

INZETHOR CLASSIC LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Met Luxaflex® horren geniet u van een insectenvrije woning en heeft u tijdens uw nachtrust geen last van muggen of andere insecten. De Luxaflex® inzethor Classic is een vrijwel onzichtbare oplossing in het kozijn en kunt u gemakkelijk in uw kozijn zetten en ook uitnemen. D... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Inzethor Classic Luxaflex® OP MAAT

Met de Luxaflex® inzethor Classic kunt u naast de standaard profielkleuren ook kiezen voor een aantal alternatieve kleuren. Hiermee kun u uw inzethor volledig personaliseren. Bij een breedte of hoogte die meer dan 100 cm bedraagt, wordt er een extra verstevigingsprofiel op de Luxaflex® inzethor Classic geplaatst. Dit verstevigt de hor en verlengt de levensduur van de inzethor. Uiteraard wordt de inzethor Classic van Luxaflex® voor u op maat gemaakt en kunt u deze zorgeloos laten opmeten en monteren door onze specialisten. Op de onderdelen van Luxaflex® Nederland heeft u een garantie van vijf jaar.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Poll-tex® gaas optioneel
  • Gemakkelijk te monteren en demonteren
  • Gaat gaat vrijwel onzichtbaar op in het kozijn
  • Geschikt voor draai-kiepramen, ook met een smalle dagopening
  • Geen minpunten

Inzethor Classic Luxaflex®

Met Luxaflex® horren geniet u van een insectenvrije woning en heeft u tijdens uw nachtrust geen last van muggen of andere insecten. De Luxaflex® inzethor Classic is een vrijwel onzichtbare oplossing in het kozijn en kunt u gemakkelijk in uw kozijn zetten en ook uitnemen. De Luxaflex® inzethor Classic is geschikt voor draai-kiepramen.

Uitvoering Luxaflex® inzethor Classic

De Luxaflex® inzethor Classic is net als de inzethor Flex leverbaar in maximale afmetingen van 250 cm breed bij 250 cm hoog. De montage van het Luxaflex® inzethor Classic is uitsluitend in de dag en valt vrijwel weg in het kozijn. De hor kan gemonteerd worden in een houten kozijn, aluminium kozijn of kunststof kozijn. De standaard RAL-kleuren waaruit u kunt kiezen voor het profiel zijn: wit, crème, antraciet, zilver, dennengroen en staalblauw. Naast de profielkleur kunt u ook de gewenste kleur gaas kiezen. De standaard kleur die voor het gaas wordt geleverd is grijs, maar kan op aanvraag ook geleverd worden in zwart of wit. Voor mensen met hooikoorts of allergieën is het mogelijk om als extra optie te kiezen voor speciaal Poll-tex® gaas, dit gaas heeft namelijk een pollen werende werking.

U kunt kiezen voor een plissé hordeur of voor de standaard rolhordeur.

De inzethor is de beste optie.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Minimale breedte: 30 cm
Maximale breedte: 250 cm
Minimale hoogte: 30 cm
Maximale hoogte: 250 cm
Profieldieptes: Diep
Standaard
Smal
Profielkleuren: Wit, crème, antraciet, zilver, dennegroen en staalblauw
Gaas: Grijs (standaard), zwart en wit
Poll-tex® (max. 140 cm breed en 140 cm hoog)