Paneelgordijnen

[[filter_text.title]]

Paneelgordijnen zijn een sfeervolle raamdecoratie oplossing voor uw grote ramen. Deze op maat gemaakte paneelgordijnen van INHUIS hebben een moderne en elegante uitstraling. U kiest hierbij zelf voor verduisterende of niet-verduisterende stoffen, zo kiest u voor een ruimte met veel licht of voor privacy. Bovendien kiest u uit vele kleuren en patronen, zodat de paneelgordijnen precies op uw wensen aansluiten!

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan verschillende stoffen panelen die via een bovenrail langs elkaar bewegen. De INHUIS paneelgordijnen zijn zeer decoratief en hebben een moderne uitstraling. Dankzij de vele kleuren en dessins kiest u precies de paneelgordijnen die passend zijn bij uw interieur.

Paneelgordijn op maat gemaakt

Uiteraard worden de paneelgordijnen net als alle andere producten speciaal voor u op maat gemaakt. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat het gordijn passend is bij het desbetreffende raam. Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen en openslaande deuren vanwege de maximale breedte van 8 meter bij 3,5 meter hoog.

Verschillende stoffen

Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende niet verduisterende of verduisterende stoffen. Verduisterende stoffen maken de paneelgordijnen beter geschikt voor in de slaapkamer. Kiest  liever voor een lichte, sfeervolle ruimte, dan zijn transparante stoffen beter van toepassing. Dankzij de panelen die in het schuifrailsysteem zijn bevestigd, kunt u de panelen zelf eenvoudig heen en weer bewegen. Op deze manier laat u zelf de hoeveelheid licht door en bepaalt u de hoeveelheid privacy.

Bedieningsmogelijkheden

De paneelgordijnen kunnen op een aantal verschillende manieren worden bediend. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor één of twee bedieningszijden. Bij een eenzijdige bediening kunnen de panelen aan de linker- óf rechterkant geplaatst worden. De tweezijdige bediening bevindt zich aan de linker én rechterkant, zo kunnen de paneelgordijnen als het ware naar elkaar toe worden geschoven. De paneelgordijnen kunnen handmatig via een koord of elektrisch worden bediend. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de panelen los van elkaar te bedienen of juist aan elkaar te koppelen, zodat de panelen allemaal op hetzelfde moment verschuiven.

Diverse kleurmogelijkheden

Bij de keuze voor het passende paneelgordijn speelt de kleur een zeer belangrijke rol. De kleur en het patroon van de panelen bepalen bijna de gehele sfeer van uw interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor een neutrale, natuurlijke tint of juist misschien drukke, gekleurde patronen? Met de paneelgordijnen is bijna alles mogelijk. Er worden veel kleuren en dessins aangeboden, waardoor de paneelgordijnen eigenlijk altijd passend zijn bij uw interieur.

Paneelgordijnen online bestellen

Paneelgordijnen stelt u bij ons eenvoudig online samen. U kunt precies de stappen volgen die bij het product zijn aangegeven. Zo kiest u voor de juiste afmetingen, het aantal panelen, de paneelzijde, de kleur en soort bediening! Daarna voegt u uw product toe aan uw winkelmandje en kunt u eenvoudig op bestellen klikken. Dan kunt u de paneelgordijnen binnen 10-15 werkdagen bij u thuis verwachten! De producten worden bij ons altijd gratis thuisbezorgd.

Onze winkels

Natuurlijk zijn de producten en kleuren niet altijd goed te zien op internet. Bovendien begrijpen wij het ook heel goed dat u waarschijnlijk nog vragen heeft over het desbetreffende product. Daarom staan wij altijd voor u klaar in onze showrooms! Wij hebben een showroom in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). Onze showroom in Barendrecht vindt u naast de IKEA Barendrecht, Afslag 20. De showroom is zowel met het openbaar vervoer als de auto gemakkelijk te bereiken. Onze showroom in Naarden bevindt zich in het Gooi, vlakbij onze hoofdstad Amsterdam en Almere.

Onze merken

De paneelgordijnen die wij aanbieden zijn van ons eigen merk INHUIS. Dit betekent dat de paneelgordijnen speciaal voor u op maat worden gemaakt en de producten uit eigen fabriek komen. Vandaar dat wij met ons eigen INHUIS merk kunnen zorgen voor een snelle levertijd en een zeer schappelijke prijs.