INHUIS bij onze klanten: Mike & Anne

Romantische vouwgordijnen in een eengezinswoning

Tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas vind je het gezellige dorp Portugaal waar je de woning vindt van Mike en Anne. Ze kochten hun eerste huis samen en kozen voor romantische vouwgordijnen van INHUIS Plaza in de woonkamer. 

Anne vertelt: "Ons interieur is warm, sfeervol met een klassieke en landelijke twist. Wij hebben gekozen voor mooie vouwgordijnen in de kleur ‘taupe’. Vouwgordijnen hebben een klassieke uitstraling en zijn een mooie toevoeging in ons interieur. ‘Taupe’ geeft een extra warme dimensie aan de vouwgordijnen en ze creëren dan ook het ultieme thuisgevoel door de gezellige sfeer die ze aanbrengen voor de ramen.

De vouwgordijnen hangen nu alleen nog beneden in de woonkamer maar in de toekomst willen we ze ook boven in de slaapkamer doorvoeren." 

Inspiratie opdoen

"Op het Instagramaccount van INHUIS Plaza zien we regelmatig inspiratie voorbijkomen over raamdecoratie. Dit helpt om een goede impressie te krijgen welke sfeer er ontstaat bij de gekozen raamdecoratie. Omdat onze smaak landelijk is, hebben we onze eigen inspiratie voornamelijk opgedaan in het “Landelijk Wonen” magazine.

INHUIS Plaza kende Mike al. We vonden het moeilijk om de juiste keuze te maken voor raamdecoratie. INHUIS Plaza bood een goede oplossing. We zijn erg tevreden!" Benieuwd naar onze vouwgordijnen?


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.