INHUIS bij onze klanten: Familie Barendregt

Stijlvolle shutters in een gloednieuwe eengezinswoning

In Rhoon, een gezellig groen dorp onder de rook van Rotterdam, vindt u de gloednieuwe woonwijk Essendael. In deze groene wijk vindt u naast de ruime nieuwbouwwoningen ook een groot park, behaaglijke hofjes en voldoende water. Jarno & Lisette kochten hier samen hun eerste huis en kozen voor stijlvolle witte shutters van INHUIS Plaza in de woonkamer en de keuken. 

Voor het keukenraam kozen zij een markies als buitenzonwering. 

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD:

Het was liefde op het eerste gezicht toen we de bouwplannen voor deze sfeervolle nieuwe wijk zagen. Dit type woning koop je voor de toekomst, dus over de juiste raamdecoratie hebben we best lang nagedacht. Ik wilde altijd al graag shutters, maar dat is over het algemeen wel de duurste raamdecoratie die er bestaat. Moesten we dat wel doen? Een bezoek aan de showroom van INHUIS Plaza in Barendrecht heeft ons overtuigd. We werden goed geadviseerd en we konden de verschillende soorten en kleuren ter plekke bekijken. 

Voor de grote schuifpui tussen de woonkamer en de tuin bleken shutters met een vouwrailsysteem toch de ideale oplossing. De adviseur van INHUIS Plaza vertelde ons dat we de shutters mee konden laten financieren in de hypotheek: dat was de perfecte tip! 

We kozen voor de witte Basswood variant met de verborgen bediening, omdat Jarno en ik allebei houden van een moderne, strakke stijl. De specialisten van INHUIS Plaza hebben vervolgens de juiste maten voor ons opgemeten en hebben de shutters ook vakkundig bij ons gemonteerd.

De Markies hebben we pas later besteld. Ik had me aangemeld voor de nieuwsbrief van INHUIS Plaza en kreeg aan het begin van het voorjaar een bericht met tips over buitenzonwering. Dat kwam precies op het juiste moment! 

Nu de eerste zonnige dagen van het jaar zijn aangebroken hebben we ook al veel gebruik gemaakt van onze prachtige shutters met het vouwrailsysteem! 

Lisette Barendregt - Rhoon


Een markies blokkeert zonlicht niet alleen van boven, maar ook van de zijkanten. Hierdoor is de markies een populaire keuze in zonwering.

Shutters met een vouwrailsysteem bieden een perfecte oplossing voor een schuifpui.

Witte shutters passen in elke woonstijl.

Markiezen blokkeren de zon ook aan de zijkant.

Met de verborgen bediening kun je gemakkelijk de lamellen in de juiste stand plaatsen.

Dezelfde shutters in de keuken vormen een mooi geheel.

Shutters van 100% FSC gecertificeerd hout zijn duurzaam, stijlvol en een goede investering in jouw huis! Ook shutters met een vouwrailsysteem worden bij INHUIS Plaza voor jou geheel op maat gemaakt en gemonteerd.


Ben je enthousiast over de witte shutters?


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.