INHUIS bij RTL WOONMAGAZINE (2)

Zwarte vouwgordijnen geven kleurrijke overgordijnen de hoofdrol

Een kleurrijk interieur is niet alleen gezellig, maar kan ook heel stijlvol zijn. Zeker als het huis in kwestie is ingericht door één van de stylisten van het televisieprogramma RTL Woonmagazine. Interieurstyliste Eveline Schmitz heeft een passie voor kleur, bijzondere patronen en rijke materialen. Zij gebruikte een combinatie van kleurrijke overgordijnen met transparante vouwgordijnen voor deze aflevering. EEN INTERIEURSTYLIST AAN HET WERK:

Het televisieprogramma RTL Woonmagazine is al jaren een groot succes. Elk seizoen verrassen de stylisten van het programma met spectaculaire metamorfoses en worden de kijkers voorzien van tips, inspiratie en trends. 

Marjolein maakt lange dagen in de thuiszorg en wil als zij thuiskomt lekker kunnen ontspannen in een knus huis. Ze houdt erg van kleur en ziet dit ook graag terug in haar interieur. Eveline kiest voor deze aflevering twee op het eerste oog contrasterende kleuren raamdecoratie uit. De fuchsia roze gordijnen 'Solution'van de kleurrijke collectie van House of Happiness worden geaccentueerd door de transparante zwarte vouwgordijnen van INHUIS. 

Door warme basiskleuren te gebruiken en die aan te vullen met kleurrijke accenten in de accessoires weet Eveline in het huis van Marjolein een warme en gezellige stijl te creëren. Hier kan zij na haar werk heerlijk thuiskomen en ontspannen!  

De hele aflevering is hier terug te zien. 

Najaar 2016 - aflevering 2, Marjolein - Heerhugowaard ​


De transparante zwarte vouwgordijnen verleggen het accent naar de vrolijk gekleurde inrichting

Transparante zwarte vouwgordijnen

Close-up zwart transparant vouwgordijn op maat

Oog voor detail met kleurrijke accessoires

Roze overgordijnen geven een vrolijk tintje

Speelse accenten met kleuren en printjes

Bij elk raam dezelfde raamdecoratie brengt rust in het geheel

Door de zwarte vouwgordijnen vallen de roze gordijnen nog meer op!

Een gezellige woonkamer is het resultaat

Met kleurrijke stoffen, vrolijke prints en zachte materialen kun je in een handomdraai een gezellig thuis creëren.Gordijnen in alle kleuren


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.