INHUIS bij RTL WOONMAGAZINE

Zwarte houten jaloezieën in een bijzondere woonkamer

Een typische jaren '70 woning met een unieke zitkuil, voor interieurstylist James van der Velden is dat een leuke uitdaging. Hij richt de woning van Marjolijn en Erno in met een combinatie van jaren '70 details en moderne accenten. Hij kiest daarbij voor donkere houten jaloezieën op maat met een ladderband. Stoer en stijlvol tegelijk. 
EEN INTERIEURSTYLIST AAN HET WERK:

Het televisieprogramma RTL Woonmagazine is al jaren een groot succes. Elk seizoen verrassen de stylisten van het programma met spectaculaire metamorfoses en worden de kijkers voorzien van tips, inspiratie en trends. 

Het huis van Marjolijn en Erno heeft een zitkuil, wat in de jaren '70 nog in heel veel huizen voorkwam. De woonkamer kan wel een upgrade naar de volgende eeuw gebruiken en James gaat vol enthousiasme aan de slag in zijn herkenbare stijl. Hij combineert oud en nieuw en gebruikt verschillende materialen, prints en texturen door elkaar.

Door te kiezen voor donkere houten jaloezieën met 50 mm brede lamellen en een zwarte ladderband geeft hij de woonkamer net dat beetje extra sfeer en warmte. De kleurrijke gele en blauwe accenten vallen op, maar blijven stijlvol. Onze Basswood houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in het zwart, naar James koos voor de meer traditionele houtsoort Abachi in de kleur wengé. Dit is een tropische, donkerbruine houtsoort met zwarte nerven. 

Najaar 2016 - aflevering 1, Marjolijn & Erno - Santpoord Noord ​


Zwarte houten jaloezieën verleggen het accent naar de vrolijk gekleurde bank.

Close-up zwarte houten jaloezieën met stoere ladderband

Close-up zwarte houten jaloezieën met stoere ladderband


Oog voor detail met de juiste accessoires

Spelen met licht door de lamellen te kantelen


Jaloezieën van Abachi hout, 50 mm, kleur: wengéHouten jaloezieën in talloze kleuren


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.