Verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer

Een kijkje bij onze klanten thuis

Het is vanzelfsprekend dat voldoende nachtrust belangrijk is. In de zomer kan het in de ochtend erg licht zijn, terwijl in de winter het zonnetje pas later opkomt.
Welke raamdecoratie past nu eigenlijk goed in een slaapkamer? De ene persoon vindt het fijn als de slaapkamer zo donker mogelijk is, terwijl de andere in het volle licht wil opstaan.


VERDUISTERENDE ROLGORDIJNEN OP MAAT IN DE SLAAPKAMER

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Er kunnen altijd kieren ontstaan waar nog een beetje licht doorheen kan komen. Houd er dus rekening mee dat de kamer nooit helemaal donker is. De stof van de rolgordijnen is wel volledig verduisterend. 

Er zijn tal van mogelijkheden in de uitvoering en het design van rolgordijnen. Zo kun je ook kiezen voor een vrolijke kleur of een leuk design voor in de kinderkamer. Op deze manier is er altijd wel een mooie stof die bij jouw wensen past.

Deze klanten hebben gekozen voor witte neutrale rolgordijnen, zodat de slaapkamer een lichte uitstraling heeft. Daarnaast hebben deze klanten ook gekozen voor verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer. Met rolgordijnen houd je het aanzicht erg rustig. Voor een extra uitstraling kun je ervoor kiezen om naast het rolgordijn ook overgordijnen op te hangen.


Witte rolgordijnen op maar in de slaapkamer. Hiermee houd je het rustig en neutraal! Met leuke accessoires kun je de slaapkamer ook aankleden!

De verduisterende rolgordijnen geven een ruimtelijke sfeer

Er blijven altijd kieren zichtbaar bij rolgordijnen, maar de stof zelf is volledig verduisterend!

Deze klanten hebben gekozen voor een rolgordijn stof met een design. Met een groffe stof creeër je een stoere look!


Wil je ook rolgordijnen op maat?


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.