INHUIS bij onze klanten: Fred van Leer

Zwarte houten jaloezieën in een kunstzinnig appartement in de stad


Speciaal voor oktober woonmaand heeft INHUIS Plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met Nederlands Bekendste Stylist: Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt. Fred is zelf pas verhuisd en heeft ook in zijn nieuwe huis zijn eigen unieke stijl weer helemaal terug laten komen. Hij koos voor zijn raamdecoratie op maat voor de producten en service van INHUIS Plaza.In het interieur van Fred van Leer zie je overal zijn extravagante persoonlijke stijl terug. De vele kunststukken maken het geheel erg stijlvol en modern. Fred gelooft niet in trends en vindt dat je vooral dicht bij jezelf moet blijven. Hij verteld dat je in de basis van een huis altijd moet kiezen voor kwaliteit, dit geldt echt voor de vloer en raamdecoratie. Zo koos Fred voor houten jaloezieën die gemaakt zijn van duurzaam materiaal.

Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Om de klanten van INHUIS Plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.
WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.