Aluminium jaloezieën in de woonkamer

Een kijkje bij onze klanten thuis

Wanneer je net een nieuw huis hebt gekocht, komen er veel dingen op je af. Je moet aan de klus, veel zaken regelen en dan ook nog je nieuwe raamdecoratie regelen!
Dit is vaak het laatste stadium wat je in gaat, maar zeker niet onbelangrijk! Met juiste raamdecoratie kun jij de puntjes op de i zetten en jouw nieuwe interieur helemaal compleet maken!


ALUMINIUM JALOEZIEEN OP MAAT IN DE WOONKAMER

Met een grote schuifpui in je woonkamer is het voor veel klanten lastig om hiervoor een mooie en goede raamdecoratie te vinden. Echter hebben wij hier veel mooie oplossingen voor zodat je ook nog optimaal kunt genieten van de ruimte!

Met aluminium jaloezieën op maat creëer je een moderne en strakke uitstraling. Zoals je op de foto's kunt zien gaat dit ook perfect samen met een klassiek interieur. Doordat de lamellen van een aluminium jaloezie erg dun zijn, heb je een klein pakket waardoor je in veel gevallen nog onder de jaloezie naar buiten kunt lopen. 
Deze klanten hebben gekozen voor een mooie matte grijze lamel. Maar wij hebben de lamellen in veel verschillende kleuren zoals wit, zwart, crème en bruin.

Wist je dat wij ook aluminium jaloezieën hebben met een houtlook? Op deze manier heb je de uitstraling van een houten jaloezie maar de voordelen van een aluminium jaloezie!


Grijze aluminium jaloezieën in een sfeervolle woonkamer bij de schuifpui

De aluminium jaloezieën geven een ruimtelijke sfeer

Je kunt ook een warme uitstraling creëren met aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën kun je perfect de lichtinval bepalen door het tuimelen van de lamellen


Wil je ook grijze aluminium jaloezieën?


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.