Plissé en Duette

[[filter_text.title]]

Plisses bestaan uit een enkel geplooide stof, duettes bestaan uit een dubbele stof. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende of verduisterende stoffen en in veel verschillende kleurstellingen. Om de plisses helemaal op maat samen te stellen kunt u kiezen voor bediening met trekkoord of handgreep. U kunt uw plissé gordijnen daarnaast nog voorzien van zijgeleiding. Plissé gordijnen zijn geschikt voor veel ruimten in huis. Wij bieden zelfs serre plisses aan.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Plissé en dupli plissé 

Dankzij de plooi van de plissé zijn de plissegordijnen altijd stijlvol en passend bij uw interieur. Het tijdloze product biedt de ideale combinatie tussen klassiek en modern, waardoor ze geschikt zijn voor iedere interieurstijl. Plissegordijnen zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in de kleur die u wenst. Bovendien zijn de plissegordijnen naast standaard raamvormen ook uitermate geschikt voor dakramen, serres en andere speciale raamvormen. De plissés zijn handmatig of elektrisch te bedienen, afhankelijk van het merk en type plisse.

Plissé en dupli plissé op maat gemaakt

De plissegordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Bovendien zijn plissegordijnen op maat te maken voor veel verschillende raamvormen, zoals een dakraam, gebogen ramen, brede ramen en serres. De plisse kunt u bestellen tot een maximale breedte van 360 en een maximale hoogte van 300 cm.

Plisse standaard

Een plisse bevat een enkele zig zag structuur. Met de standaard plisse op maat kiest u uit verschillende lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen. Met keuze uit diverse kleuren en dessins en de systeemkleur, stelt u precies de plisse samen die op uw wensen aansluit. De standaard plissegordijnen kunt u bedienen door middel van een handgreep of koordbediening. Echter zijn de plissé shades van Luxaflex ook met elektrische bediening te bestellen.

Dupli plisse standaard

Dupli plissés bevatten een honingraatstructuur. Deze honingraatstructuur zorgt voor een unieke, elegante uitstraling. Bovendien kunt u een verduisterende coating toevoegen aan de dupli plissé, waarmee de dupli plissé geschikt is voor gebruik in de slaapkamer. Dupli plissés worden ook wel Duette® Shades genoemd. De honingraatstructuur sluit de lucht in principe op, waardoor de Duette® Shades de warmte en het zonlicht weren tijdens warme periodes. Daarmee bieden de Duette® Shades een energiebesparende oplossing.

Plisse top down bottom up

Om de plissés de kant op te bedienen die u maar wenst, kiest u voor de top down bottom up plissés. Met de top down bottom up plissé is het namelijk ook mogelijk om de plissé in het midden te laten hangen. Op deze manier regelt u eenvoudig en op een speelse manier de hoeveelheid licht. Hiermee kunt u zeer aangename sferen creëren in uw woning! De bottom up uitvoering zorgt ervoor dat de plissé van onder naar boven open gaat.

Plisse day and night

Bent u op zoek naar de ideale combinatie tussen verduistering en transparantie? Dan kiest u voor de day and night plissé uitvoering. Met de day and night uitvoering heeft u als het ware twee stoffen, een verduisterende stof en transparante stof. Hiermee kiest u zelf welke stof u omhoog of omlaag wilt houden, waardoor u kiest tussen volledige verduistering of juist transparantie. Deze twee stoffen kruisen elkaar in het midden.

Diverse kleurmogelijkheden

Om een plissé precies samen te stellen naar uw wensen, bieden wij veel verschillende kleuren en patronen aan. Zo kiest u altijd het plisségordijn dat precies bij u past! Kies daarmee uit diverse felle en neutrale kleuren, passend bij een kleurrijk en puur interieur.

Plissé en dupli plissé online bestellen

U kunt uw plissé en dupli plisségordijnen eenvoudig online bestellen op onze webwinkel. U kunt de juiste afmetingen invullen, waarna u de keuze maakt welk product uw voorkeur heeft, welke kleur, uitvoering en noem maar op. Uiteindelijk wordt het product gratis bij u thuisbezorgd.

Onze winkels

Komt u ook een bezoekje brengen aan één van onze showrooms? Wij hebben een showroom in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland). Binnenkort mogen wij onze derde en daarmee eerste showroom in België openen! De showroom in Barendrecht bevindt zich vlakbij de IKEA Barendrecht, afslag 20. De showroom in Naarden bevindt zich in het Gooi, vlakbij de hoofdstad Amsterdam en grote stad Almere.

Onze merken

U kunt de plissés op maat samenstellen naar uw wensen en daarmee volledig personaliseren dankzij het uitgebreide kleurenassortiment. De plissés en dupli plissés op maat worden aangeboden van ons eigen merk INHUIS. Hiermee bent u gegarandeerd van een snelle levertijd, aangezien deze producten rechtstreeks uit eigen fabriek worden geleverd. Bovendien bieden wij Plissé® Shades en Duette® Shades aan van Luxaflex. Met de plissé shades van Luxaflex bent u verzekerd van een kind veilig en innovatief product. Bovendien kunt u met de Luxaflex plissegordijnen kiezen uit diverse bedieningen, waaronder elektrisch.