Crazy Summerdeals: 20% korting!

PLISSÉ | INHUIS SAMENSTELLEN

Plissés op maat van INHUIS passen vrijwel in elk interieur. Het is één van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie. De bijzondere, zigzag gevouwen stof geeft het plisségordijn een vriendelijke uitstraling en het zorgt er ook voor dat het licht geheel of gedeeltelijk... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10 -12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Plissé | INHUIS OP MAAT

Als u kiest voor een plissé op maat heeft u vele mogelijkheden op het gebied van de kleur en uitvoering. De collectie plissés op maat bevat verschillende uni stoffen, dessin stoffen en structuur stoffen in moderne kleuren. Voor plisségordijnen zijn er een aantal stoffen te onderscheiden. Transparante stoffen zorgen ervoor dat u relatief eenvoudig door de plissé heen kunt kijken. Wilt u licht doorlaten en tegelijkertijd het zicht blokkeren? Dan kiest u voor lichtdoorlatende stoffen. Voor een verduisterend effect van de plissés op maat kiest u voor verduisterende stoffen, deze stof is overigens uitermate geschikt voor het gebruik in de slaapkamer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor kleurrijke stoffen met prints.

Voordelen van een plissé op maat

Door de diverse kleuren, designs en bedieningsmogelijkheden kunt u de plissé op maat perfect laten aansluiten op uw interieur. De plissé op maat wordt speciaal voor u op maat gemaakt en de plissés worden gratis bij u thuisbezorgd. Als u niet zeker weet welke maten of kleuren u nodig heeft, kunt u gratis kleurstalen bestellen of gebruik maken van onze meetservice, montageservice of advies aan huis. Op de INHUIS plissé op maat ontvangt u twee jaar garantie.

Pluspunten en Minpunten

  • Mogelijk met gecoate stof
  • Keuze uit diverse kleuren en designs
  • 2 jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Bedieningsgemak
  • Geluiddempend
  • Geen minpunten

Plissé | INHUIS

Plissés op maat van INHUIS passen vrijwel in elk interieur. Het is één van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie. De bijzondere, zigzag gevouwen stof geeft het plisségordijn een vriendelijke uitstraling en het zorgt er ook voor dat het licht geheel of gedeeltelijk buiten blijft. Dit is afhankelijk van de stof. Plissés zijn uitermate geschikt voor dakramen, schuine ramen, deuren en serres.

Plissés op maat samenstellen

U kunt uw plissé op maat van INHUIS volledig personaliseren waarbij u keuze hebt uit drie verschillende soorten bedieningsmogelijkheden. Inhuis plaza biedt namelijk een standaard uitvoering, top-down uitvoeringen en een dag & nacht uitvoering aan. Bij een standaard bediening beweegt de plissé van boven naar beneden. Bij een top-down bediening is het mogelijk om de boven- én onderkant te bewegen. De dag & nacht uitvoering bestaat uit twee delen die elkaar in het midden raken, hierbij kan het ene deel van de plisse op maat naar boven geopend worden, terwijl het andere deel naar beneden geopend kan worden. De stofmogelijkheden voor de plisse op maat stellen u in staat om te kiezen voor extra zon- en warmtewering, wat de plissés ideaal geschikt maken voor serres. Voor serres en dakramen is het mogelijk om het plissé te voorzien van een cassette waardoor het gordijn mooi strak blijft hangen. Het bedienen van de plissé kan door middel van een trekkoord aan een kant naar keuze of een handgreep. Bij de handgreep bediening heeft u geen touwtjes aan de zijkant, wat het geheel mooi afwerkt. Wilt u extra comfort? Kies dan voor elektrische bediening. De plissé op maat kunnen wij u leveren tot maximaal 230 cm breed bij 260 cm hoog en een minimaal van 30 cm breed bij 30 cm hoog.

INHUIS plissé op maat met koord

Het INHUIS plissé met koord is de standaard uitvoering die wij aanbieden. U bedient de plissé op maat eenvoudig door middel van een trekkoord aan de zijkant. U bepaalt zelf aan welke kant u het koord bevestigt wilt hebben. U kunt de plissé zo ver op of neer te laten als u wilt waardoor u zelf de lichtinval bepaalt.

Plissé met handgreep op maat

Als u uw plissé wilt voorzien van een handgreep kunt u deze bestellen tot 150 cm breed en 200 cm hoog. De plissé wordt dan voorzien van een handgreep in plaats van een trekkoord. Met de handgreep die bevestigd is aan de onderlat kunt u de plissé omhoog of omlaag te bedienen. Kiest u voor een top down bediening, dan wordt er ook een handgreep bevestigt aan de bovenlat van de plissé op maat. Plissé voor in de serre of kiep/ kantelramen De plissés van INHUIS kunnen bijna horizontaal opgehangen worden. Het draad dat door de plissé heengetrokken is, zorgt ervoor dat de plissés netjes blijven hangen. De ideale oplossing als u bijvoorbeeld uw serre decoratief wilt afwerken en er met de lichtinval wilt spelen. De stof zorgt voor extra zon- en warmtewering en daarom ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de serre. Deze plissés zijn te bestellen tot 150 cm breed en kunnen worden bediend door middel van een handgreep die bevestigd is aan de onderlat. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening.

De afmetingen van het systeem zijn 20 mm breed x 13 mm hoog. Let op: plisséstof is 20 mm breed en de duettestof 25 mm.

Bij plissé is de stofbreedte 20 mm en bij dupli's 25mm.

De bediening van plissés en dupli's gaat middels een trekkoord met koordrem of middels een handgreep.

Ja, dit is mogelijk voor zowel de plisségordijnen als de dupli's. Er zal wel altijd licht aan de zijden zichtbaar blijven. Bij de plisségordijnen blijven daarnaast koordgaatjes zichtbaar. Bij dupli's vallen de koorden tussen de stoflagen en heeft u geen koordgaatjes. De dupli's zijn daarmee geschikter indien u zoveel mogelijk verduistering zoekt.

Vrijhangend of "top bottom-bediening" betekent dat het plisségordijn ook van boven neergelaten kan worden. Hierdoor ontstaat boven, en naar wens ook onder, veel lichtinval terwijl de plissé ongewenste inkijk voorkomt. De bediening voor het onderdeel en het bovendeel moeten verplicht worden verdeeld over beide zijden.

Dit systeem wordt in wit, crème, metaalgrijs, bronsbruin, licht grijs en zwart geleverd

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Type stof: Plissé
Stofbreedte: 25 mm
Uitvoering: Standaard, Top-down of Day & Night
Afmetingen systeem: 20 x 13 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed en 260 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed en 30 cm hoog
Kleur systeem: Wit, brons, technisch zilver of matzwart
Bediening: Trekkoord of handgreep
Uitvoering: Bij de plissé van INHUIS zijn er drie verschillende uitvoeringen. Zo kunt u zelf kiezen wat u het aantrekkelijkst vindt. Er is een standaard uitvoering, waarbij de plissé van boven naar onder open gaat. Daarnaast is er ook een top-down uitvoering, hierbij gaat de plissé van boven naar onder open. Ten derde is er ook de day&night uitvoering, waarbij de plissé uit twee delen bestaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparante stof beneden en een verduisterende stof boven.
Plaatsing: In de dag of op de dag. Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw plissé geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw plissé op het kozijn wordt geplaatst.
Opties: Zijgelediging. U krijgt dan een staaldraad aan de zijkant van uw plissé dat loopt van boven tot onder. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draai en kiepramen.