Crazy Summerdeals: 20% korting!

DUPLI PLISSÉ | INHUIS SAMENSTELLEN

Het dupli plissé op maat van INHUIS bevat een dubbele laag stof. Deze structuur wordt ook wel een honingraatstructuur genoemd. Door de dubbele laag van het dupli plissé is deze licht- en warmte werend en profiteert u van maximale privacy. U kunt uw dupli plissés van INHUI... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Dupli plissé | INHUIS OP MAAT

Het dupli plissé op maat kunt u samenstellen in drie verschillende uitvoeringen. De standaard uitvoering, top-down uitvoering of de dag & nacht uitvoering.

Uitvoering INHUIS dupli plissé op maat

Bij de standaard uitvoering kunt u het dupli plisségordijn van boven naar beneden bedienen via een trekkoord of handgreep. De top-down uitvoering biedt de mogelijkheid om de dupli plissé zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bewegen. De dag & nacht uitvoering bestaat uit twee delen, een deel met een verduisterende stof en een deel met aan niet verduisterende stof dat elkaar in het midden raakt. Uw dipli plisse op maat samenstellen De dupli plisses op maat kunt u samenstellen vanaf 30 cm tot maximaal 230 cm breed en vanaf 30 cm hoog tot maximaal 260 cm hoog. Door diverse kleuren, uitvoeringen, soorten stoffen en designs van het INHUIS dupli plissé op maat kunt u deze volledig personaliseren. U heeft keuze uit verschillende standaard, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. De verduisterende stoffen zijn voorzien van een verduisterende coating aan de binnenzijde.

Pluspunten en Minpunten

  • Keuze uit diverse kleuren en designs
  • Twee jaar garantie
  • Speling met lichtinval
  • Eenvoudige bediening
  • Op maat gemaakt
  • Honingraatstructuur zorgt voor isloatie
  • Geen minpunten

Dupli plissé | INHUIS

Het dupli plissé op maat van INHUIS bevat een dubbele laag stof. Deze structuur wordt ook wel een honingraatstructuur genoemd. Door de dubbele laag van het dupli plissé is deze licht- en warmte werend en profiteert u van maximale privacy. U kunt uw dupli plissés van INHUIS volledig samenstellen door een keuze te maken uit diverse lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Daarbij kunt u kiezen uit diverse soorten stof, uni kleuren en designs, waardoor u het dupli plissé op maat kunt samenstellen.

Voordelen INHUIS dupli plissé op maat

De dupli plissés op maat zorgen voor een strakke, moderne uitstraling in uw woning. De dupli stof wordt ook wel duo of dutte stof genoemd. De verschillende kleuren en designs zorgen ervoor dat u de dupli plissés met honingraatstructuur precies kunt laten aansluiten op uw interieur. De dupli plissé met handgreep is eenvoudig te bedienen en ziet er mooi afgewerkt uit. Het dupli plisse met handgreep heeft namelijk geen bedieningskoorden aan de zijkant waardoor het mooi en rustig oogt. Het INHUIS dupli plissé met koord is de standaard dulpi plissé. Met het bedieningskoord kunt u de dupli plissé gemakkelijk bedienen.

Dupli plissé voor bijzondere ramen

Voor de meest lastige raampartijen is een dupli de ideale oplossing! Het INHUIS dupli plissé is uitermate geschikt als zonwering voor uw serre, dakraam, tuimel/kiepramen, stalraam en ramen van serres en erkers. Door middel van spandraden kan het dupli plissé op maat horizontaal of onder een hoek geplaatst worden. Voor iedere montagesituatie is er een geschikte bedieningsvorm.

Advies voor uw dupli plissé op maat

Voor advies en hulp kunt u gebruik maken van onze meetservice, montageservice en advies aan huis service. Op het INHUIS dupli plissé op maat heeft u een garantie van twee jaar. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij onze showroom in Barendrecht of Naarden voor advies.

De afmetingen van het systeem zijn 20 mm breed x 13 mm hoog. Let op: plisséstof is 20 mm breed en de duettestof 25 mm.

Bij plissé is de stofbreedte 20 mm en bij dupli's 25mm.

De bediening van plissés en dupli's gaat middels een trekkoord met koordrem of middels een handgreep.

Ja, dit is mogelijk voor zowel de plisségordijnen als de dupli's. Er zal wel altijd licht aan de zijden zichtbaar blijven. Bij de plisségordijnen blijven daarnaast koordgaatjes zichtbaar. Bij dupli's vallen de koorden tussen de stoflagen en heeft u geen koordgaatjes. De dupli's zijn daarmee geschikter indien u zoveel mogelijk verduistering zoekt.

Vrijhangend of "top bottom-bediening" betekent dat het plisségordijn ook van boven neergelaten kan worden. Hierdoor ontstaat boven, en naar wens ook onder, veel lichtinval terwijl de plissé ongewenste inkijk voorkomt. De bediening voor het onderdeel en het bovendeel moeten verplicht worden verdeeld over beide zijden.

Dit systeem wordt in wit, crème, metaalgrijs, bronsbruin, licht grijs en zwart geleverd

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Type stof: Plisse duette / dupli
Stofbreedte: 25mm
Uitvoering: Standaard, Top-down of Day & Night
Afmetingen systeem: 20 x 13 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 230 cm breed en 260 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed en 30 cm hoog
Kleur systeem: Wit, brons, technisch zilver of matzwart
Bediening: Trekkoord
Uitvoering: Bij de dupli plissés op maat van INHUIS heet u keuze uit drie verschillende uitvoeringen. Er is een standaard uitvoering, waarbij de plissé van boven naar onder open gaat. Daarnaast is er ook een top-down uitvoering, hierbij gaat de plissé van boven naar onder open. Ten derde is er ook de day&night uitvoering, waarbij de plissé uit twee delen bestaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparante stof beneden en een verduisterende stof boven.
Afwerking: U kunt kiezen uit plaatsing 'in de dag' of plaatsing 'op de dag'. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw dupli plissé geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw dupli plissé op het kozijn wordt geplaatst.
Opties: Een optie waar u ook voor kunt kiezen is de zijgeleiding. Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw duo plissé geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.