Crazy Summerdeals: 20% korting!

Plissé gordijnen van Luxaflex

Plissé gordijnen van Luxaflex zijn erg elegant en van zeer goede kwaliteit. Als je kiest voor plissé gordijnen, kies je voor tijdloze raamdecoratie. Zo heb je ook de keuze uit twee verschillende plooibreedtes, 20 mm en 32mm. Hierdoor personaliseer jij jouw eigen plissé gordijnen.

De plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillend kleuren en je hebt maar liefst recht op vijf jaar garantie, dus shop jouw plissé gordijnen nu eenvoudig online!


Plissé shades | Luxaflex®
  • Breedte (in cm): 15-295
  • Hoogte (in cm): 10-260
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

222,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Plissé gordijnen van Luxaflex

Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, waaronder transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Houd er wel altijd rekening mee dat een klein beetje licht kan schijnen door de koordgaatjes. Ook heb je nog de keuze om te kiezen voor een topdown systeem, hierdoor bedien jij jouw plissé gordijnen zowel van beneden als boven. Op de Luxaflex plissé shades krijg je maar liefst vijf jaar garantie.

Je bestelt plissé gordijnen heel eenvoudig online via onze website of kom naar een van onze showrooms voor meer informatie.