Plissé gordijnen van INHUIS

Plisségordijnen van INHUIS

Ga jij voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? De plissé gordijnen zijn er in verschillende varianten en kunnen tot wel 230cm breed en 260 hoog. Maar ook voor de hele kleine ramen is er een oplossing. Ze beginnen al bij 30 cm breed en 30 cm hoog.

Wil je de plisségordijnen op een draairaam of kiepraam plaatsen? Dat is mogelijk. Kies in de configurator voor zijgeleiding, zodat de plissé netjes gelijk hangt aan het raam, wanneer je het raam openklapt. 

Ga jij voor een verduisterende stof? Houdt er dan bij plissé gordijnen altijd rekening mee dat er een heel klein beetje licht door de koordgaatjes kan komen.

Plisségordijnen van INHUIS zijn één van de meest sfeervolle raamdecoratie die er zijn. De zigzag gevouwen stof zorgt voor een rustige en vriendelijke uitstraling. Je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende stoffen in de categorie transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Bepaal zelf hoeveel licht er in de kamer binnenvalt of buiten blijft. Je kunt de plissés op de wand of aan het plafond monteren. Voor beide montages ontvang je aparte steunen. 

Je hebt maar liefst recht op twee jaar garantie op onze plisségordijnen. Start de configurator en stel je plisségordijn samen!