Crazy Summerdeals: 20% korting!

PERGOLA ZONWERING SAMENSTELLEN

De Pergola Zonwering is uitermate geschikt voor een uw terras: dé ideale oplossing tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. Met dit pergola zonnescherm regelt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid licht in uw tuin of op uw terras. Deze pergola zonwering is uitermate s... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Pergola Zonwering OP MAAT

Door de vele mogelijkheden van de pergola zonwering investeert u in principe in één product en krijgt u er twee! Het zonnescherm dient namelijk ook als verandazonwering.

Voordelen van de pergola zonwering

De Pergola kan gebruikt worden voor veranda’s, serres en terrasoverkappingen. Deze pergola zonwering biedt een kruising tussen een zonnescherm en terrasoverkapping en benadrukt hiermee de voordelen van beide producten. Het zonnescherm is een extra stevig en windvast zonnescherm vanwege de robuuste palen. De pergola zonwering wordt op maat voor u gemaakt. Onze INHUIS specialisten kunnen bij u meten en monteren, zodat u zorgeloos kunt genieten. Op de pergola zonwering ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Pluspunten en Minpunten

  • Elektrisch te bedienen met Somfy
  • Uitval van maximaal 5 meter
  • Ook geschikt als veranda zonwering
  • Uitermate stevig en windvast
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Pergola Zonwering

De Pergola Zonwering is uitermate geschikt voor een uw terras: dé ideale oplossing tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. Met dit pergola zonnescherm regelt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid licht in uw tuin of op uw terras. Deze pergola zonwering is uitermate sterk en windvast en heeft een maximale uitval van maar liefst 6 meter. U profiteert met de pergola zonwering van extra bedieningsgemak, omdat deze standaard wordt voorzien van elektrische bediening van Somfy. Met één druk op de knop kunt u de zonwering openen en sluiten op de momenten dat u dat prefereert.

Uitvoering Pergola zonwering

De pergola zonwering stelt u volledig samen door deze te voorzien van een doek in een kleur naar keuze. Er worden veel kleuren aangeboden, waardoor het zonnescherm precies kan voldoen aan uw wensen. Het frame en de doekkleur kunt u exact op elkaar laten aansluiten, zodat de zonwering één geheel vormt en bij uw interieur en exterieur past. De pergola wordt tegen de muur gemonteerd en staat vast door middel van staanders. Hierdoor is het scherm zeer stevig en is het bestendig in verschillende weersomstandigheden.

Dat kan zeker! Maak gebruik van onze Montageservice. Onze ervaren monteurs komen bij u langs om de verandazonwering vakkundig bij u te installeren (tegen een meerprijs).

 

Dat kan. Onze zonwering past vrijwel op elke terrasoverkapping. Wilt u weten hoe u dit dient op te meten? Bekijk dan onze meetinstructies of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat. 

Ja, dat hebben wij in het assortiment. De Verano Malmö is te koop met verticale palen en is dus ook een pergolascherm en zonnescherm in één. De Malmö van Verano dient wel aan de muur te worden bevestigd. 

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 5 meter
Maximale uitval: 5 meter
Standaarduitvoering: RAL-kleur naar keuze
Banen uni / streepdoek
Somfy motor
Verplaatsbare geleiders
Aluminium voetjes
Extra opties: Afwijkende paallengte
Doek inspiration
Vitro colors
Garantie: Vijf jaar