Crazy Summerdeals: 20% korting!

PANEELGORDIJN | INHUIS SAMENSTELLEN

Paneelgordijnen op maat van INHUIS zijn decoratief en functioneel en ogen modern en strak. Paneelgordijnen bestaan uit, aan een bovenrail langs elkaar glijdende verticale banen stof. De paneelgordijnen van INHUIS bedient u door de verticale panelen langs elkaar heen laten sc... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Paneelgordijn | INHUIS OP MAAT

Door de verschillende verduisterende en niet verduisterende stoffen en de bediening via de schuifrail kunt u volledig zelf bepalen hoeveel licht u binnen wilt laten.

Voordelen INHUIS paneelgordijnen op maat

De paneelgordijnen op maat zijn niet alleen geschikt voor grote ramen maar ook voor openslaande deuren en schuifpuien. Een andere decoratieve mogelijkheid is het creëren van een afscheiding in een grote ruimte. Op een fraaie manier kunt u met paneelgordijnen op maat een ruimte opdelen in kleinere ruimtes. Sommige klanten zetten paneelgordijnen in als 'front' voor een wandkast of als room-divider. Dit brengt visueel fraaie effecten teweeg.

Pluspunten en Minpunten

  • Decoratieve raamdecoratie
  • Verduisterende en niet verduisterende stoffen
  • Geschikt voor grote ramen en openslaande deuren
  • Tot 8 meter breed en 3,5 meter hoog leverbaar
  • 2 jaar garantie
  • Geen minpunten

Paneelgordijn | INHUIS

Paneelgordijnen op maat van INHUIS zijn decoratief en functioneel en ogen modern en strak. Paneelgordijnen bestaan uit, aan een bovenrail langs elkaar glijdende verticale banen stof. De paneelgordijnen van INHUIS bedient u door de verticale panelen langs elkaar heen laten schuiven op een schuifrailsysteem. De paneelgordijnen zijn ideaal voor grote ramen en openslaande deuren omdat deze tot maar liefst 8 meter breed en 3,5 meter hoog leverbaar zijn. Met keuze uit diverse verduisterende en niet verduisterende stoffen in diverse kleuren en patronen kunt u de panelen volledig naar wens samenstellen. Zo maakt u een uniek paneelgordijn op maat. De lichtinval in huis bepaalt u door de panelen te kantelen of te verschuiven naar de gewenste kant.

De bediening van de INHUIS paneelgordijnen op maat

U kunt kiezen voor een eenzijdige bediening voor uw paneelgordijnen op maat. Bij de eenzijdige bediening kunt u de panelen trapsgewijs aan de linker óf rechterkant plaatsen. De panelen kunnen bediend worden via een koord of elektrische controller. Het is mogelijk om de panelen van het paneelgordijn afzonderlijk van elkaar te bewegen of deze juist aan elkaar te koppelen, zodat ze allemaal tegelijkertijd verschuiven.

Uw paneelgordijnen op maat samenstellen

De configuratie van uw paneelgordijnen op maat is afhankelijk van onder andere de breedte van het kozijn, het aantal sporen in de rail en het aantal panelen. Hierbij dient u rekening te houden met een minimale breedte van 85 cm en maximale breedte van 800 cm. De overlap per paneel is ongeveer 4 cm. Voor paneelgordijnen op maat dient u minimaal een spelling van 2 cm vanaf de vloer of vensterbank aan te houden. De onderkant van de panelen worden afgewerkt met een onderlat. De panelen worden met klittenband bevestigd op de paneelwagens. De bediening van uw paneelgordijnen op maat kan via een trekstang of een elektrische controller. Optioneel is een trekkoord met koordgewicht verkrijgbaar. Los bedienbare panelen zijn ook mogelijk. Met behulp van een trekstang schuift u het paneel naar de gewenste zijde. De panelen nemen elkaar dan niet mee.

Voordelen verduisterende paneelgordijnen op maat

De INHUIS paneelgordijnen op maat kunt u ook samenstellen met een verduisterende stof. De verduisterende stoffen bieden u optimale privacy in de gewenste ruimte, omdat de ruimtes volledig afgesloten kunnen worden door deze verduisterende stoffen. INHUIS Plaza bezorgt uw paneelgordijnen in heel Nederland en België. Wij bieden u alles om een paneelgordijn volledig op maat samen te stellen. Kies uw stijl, maten en stof en pas vervolgens volledig aan naar uw wensen. U kunt zelf dat beetje extra creëren door een bijzonder op maat gemaakt paneelgordijn. Bijvoorbeeld door panelen in verschillende stoffen of contrasterende kleuren te kiezen die een aanvulling zijn op de gebruikte kleuren in uw woonruimte. Van gedurfde, gewaagde prints tot subtiele natureltinten, wij hebben alles in huis!

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Bestelbreedte (= systeembreedt Totale breedte inclusief de montagesteunen
Stofbreedte: Minimaal 85 mm maximaal
Paneelbreedte: Minimaal 42,5 cm
Minimaal leverbare afmetingen: 85 cm breed
Maximaal leverbare afmetingen: 800 cm breed en 350 cm hoog
Type stof: Niet verduisterend, verduisterend en transparant
Stof samenstelling: 100% polyester
Bediening: Door middel van een ketting
Trekstang optioneel
Elektrisch optioneel
Bedieningszijde: Eenzijding links of rechts
Montage: In de wand of het plafond