Terrasoverkappingen

[[filter_text.title]]

Met een terrasoverkapping verlengt u uw woonkamer en maakt u uw tuin aangenaam huiselijk. Met een overkapping op uw terras kunt u het gehele jaar door genieten van het buitenleven. Wij bieden u op maat gemaakte terrasoverkappingen aan van de topmerken Luxaflex en Verano.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Terrasoverkapping        

Met een terrasoverkapping verlengt u uw dagen en seizoenen. U kunt met een terrasoverkapping nog heerlijk genieten van uw terras, ongeacht het weer of de temperatuur. De terrasoverkapping zorgt voor een aangename temperatuur en u zit altijd droog. Bovendien creëert u een aangename sfeer en temperatuur door een zonnescherm, heater of verlichting toe te voegen aan uw terrasoverkapping.

Terrasoverkapping op maat gemaakt

De terrasoverkapping wordt altijd precies op maat voor u gemaakt. Zo past de terrasoverkapping altijd aan uw gevel. De terrasoverkappingen kunnen maar liefst tot 14 meter breed en een maximale uitval van 3,5 meter. Voor de terrasoverkapping kunt u kiezen uit polycarbonaat of glas.

Diverse kleurmogelijkheden

De systeemkleuren van de terrasoverkapping kunt u volledig zelf bepalen. U kiest hierbij uit diverse RAL-kleuren. Zo maakt u de terrasoverkapping passend bij uw terras, gevel of woning. Bovendien is het mogelijk om een zonneschermdoek toe te voegen aan uw terrasoverkapping als zonwering. Daarmee houdt u de warmte en schadelijke UV-stralen tegen. U heeft ruime keuze voor de kleur van uw zonneschermdoek. Verano biedt diverse Trend- en Urban Colors aan om uw zonneschermdoek passend te maken bij uw persoonlijke situatie.

Uw terrasoverkapping online bestellen

Stel uw terrasoverkapping nu eenvoudig online samen. Wanneer u zeker bent van de juiste afmetingen, kunt u deze invullen. Vervolgens kiest u de kleur, het soort profiel, de montage en eventuele extra opties zoals verlichting. Vervolgens voegt u het product eenvoudig toe aan uw winkelmandje, waarna u het product kunt bestellen. Uiteindelijk wordt het product gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Een terrasoverkapping is geen product wat u ‘even’ bestelt. En dat begrijpen wij. Waarschijnlijk is het lastig om te bepalen hoe het eindproduct eruit komt te zien en heeft u eventuele vragen of behoefte aan advies van een deskundige. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de producten te bekijken in één van onze showrooms! U vindt onze showrooms in Naarden (Noord-Holland) en Rotterdam (Zuid-Holland). De showroom in Barendrecht, omgeving Rotterdam vindt u naast de IKEA Barendrecht. Naarden is gelegen in het Gooi, omgeving Amsterdam en Almere.

Onze merken

Deze terrasoverkappingen worden aangeboden van het merk Verano. Met een Verano product kiest u voor een product van hoge kwaliteit. Deze producten zijn voorzien van de meest innovatieve oplossingen en optimaliseren continu hun producten. Zo bent u verzekerd van een product dat voorzien is van de nieuwste trends & ontwikkelingen! Op de Verano terrasoverkappingen ontvangt u een garantie van vijf jaar.