Terrasoverkappingen

[[filter_text.title]]

Met een terrasoverkapping verlengt u uw woonkamer en maakt u uw tuin aangenaam huiselijk. Met een overkapping op uw terras kunt u het gehele jaar door genieten van het buitenleven. Wij bieden u op maat gemaakte terrasoverkappingen aan van de topmerken Luxaflex en Verano.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Terrasoverkapping        

Met een terrasoverkapping verlengt u uw dagen en seizoenen. U kunt met een terrasoverkapping nog heerlijk genieten van uw terras, ongeacht het weer of de temperatuur. De terrasoverkapping zorgt voor een aangename temperatuur en u zit altijd droog. Bovendien creëert u een aangename sfeer en temperatuur door een zonnescherm, heater of verlichting toe te voegen aan uw terrasoverkapping.

Terrasoverkapping op maat gemaakt

De terrasoverkapping wordt altijd precies op maat voor u gemaakt. Zo past de terrasoverkapping altijd aan uw gevel. De terrasoverkappingen kunnen maar liefst tot 14 meter breed en een maximale uitval van 3,5 meter. Voor de terrasoverkapping kunt u kiezen uit polycarbonaat of glas.

Diverse kleurmogelijkheden

De systeemkleuren van de terrasoverkapping kunt u volledig zelf bepalen. U kiest hierbij uit diverse RAL-kleuren. Zo maakt u de terrasoverkapping passend bij uw terras, gevel of woning. Bovendien is het mogelijk om een zonneschermdoek toe te voegen aan uw terrasoverkapping als zonwering. Daarmee houdt u de warmte en schadelijke UV-stralen tegen. U heeft ruime keuze voor de kleur van uw zonneschermdoek. Verano biedt diverse Trend- en Urban Colors aan om uw zonneschermdoek passend te maken bij uw persoonlijke situatie.

Uw terrasoverkapping online bestellen

Stel uw terrasoverkapping nu eenvoudig online samen. Wanneer u zeker bent van de juiste afmetingen, kunt u deze invullen. Vervolgens kiest u de kleur, het soort profiel, de montage en eventuele extra opties zoals verlichting. Vervolgens voegt u het product eenvoudig toe aan uw winkelmandje, waarna u het product kunt bestellen. Uiteindelijk wordt het product gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Een terrasoverkapping is geen product wat u ‘even’ bestelt. En dat begrijpen wij. Waarschijnlijk is het lastig om te bepalen hoe het eindproduct eruit komt te zien en heeft u eventuele vragen of behoefte aan advies van een deskundige. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de producten te bekijken in één van onze showrooms! U vindt onze showrooms in Naarden (Noord-Holland) en Rotterdam (Zuid-Holland). De showroom in Barendrecht, omgeving Rotterdam vindt u naast de IKEA Barendrecht. Naarden is gelegen in het Gooi, omgeving Amsterdam en Almere.

Onze merken

Deze terrasoverkappingen worden aangeboden van het merk Verano. Met een Verano product kiest u voor een product van hoge kwaliteit. Deze producten zijn voorzien van de meest innovatieve oplossingen en optimaliseren continu hun producten. Zo bent u verzekerd van een product dat voorzien is van de nieuwste trends & ontwikkelingen! Op de Verano terrasoverkappingen ontvangt u een garantie van vijf jaar.