Pergola zonwering

[[filter_text.title]]

Pergola zonwering is de manier om te kunnen genieten op uw terras of pergola. Met een pergola in uw tuin zorgt u ervoor dat u uw bruikbare buitenruimte benut met een zithoek die bestand is tegen weer en wind. Voor wie over een terras beschikt, is pergola zonwering eigenlijk onmisbaar. INHUIS Plaza levert op maat gemaakte pergola zonwering van Verano®.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Pergola zonwering        

Een pergola is een combinatie van een zonnescherm en een terrasoverkapping. Voor de perfecte zonwering van een pergola kiest u voor de Malmö verandazonwering van Verano. De Malmö kan naast zonwering voor uw veranda ook worden gebruikt als zonwering voor uw serre, terrasoverkapping of pergola. De pergola zonwering is uitgerust met palen aan het uiteinde en deze dienen aan een muur te worden bevestigd. Met het zonneschermdoek van de pergola wordt u beschermd tegen schadelijke UV-stralen en warmte.

Pergola zonwering op maat gemaakt

Uiteraard wordt de Malmo speciaal voor u op maat gemaakt. De maximale afmetingen van de pergola zonwering is vijf meter breed met een uitval van vijf meter. Dankzij deze uitval van vijf meter is de pergola zonwering zeer stevig en windvast.

Diverse kleurmogelijkheden

Stel uw pergola zonwering nu volledig samen, precies zoals u dit wenst! U kiest uit de vele doekkleuren en dessins. Bovendien kunt u ook zelf de kleur van het systeem bepalen. Op deze manier laat u de pergola zonwering precies op uw wensen aansluiten en voldoet het product altijd aan uw eisen.

Uw pergola zonwering online bestellen

U kunt de pergola zonwering bij ons eenvoudig online bestellen. Nadat u het bestelproces heeft doorlopen, kunt u het product na ongeveer 15 tot 20 werkdagen bij u thuis verwachten. Alle producten bij INHUIS Plaza worden gratis thuisbezorgd. Zo ook voor de pergola zonwering!

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Het kan misschien lastig zijn om het product te beoordelen als u het alleen op het internet heeft gezien. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het product ook in het echt te bekijken in één van onze showrooms. Wij hebben op dit moment twee showrooms in Nederland, binnenkort openen wij onze derde en daarmee eerste showroom in België! U vindt onze showroom in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland). Naarden ligt in het Gooi, in de omgeving van Amsterdam en Almere. Barendrecht vindt u in de omgeving van Rotterdam, vlakbij de IKEA Barendrecht.

Onze merken

De pergola zonwering, type V630 Malmö wordt aangeboden van het merk Verano. Verano optimaliseert haar producten continu, waardoor u verzekerd bent van een product dat voorzien is van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bovendien biedt Verano milieuvriendelijke producten aan. De zonwering beschermt namelijk zo goed tegen warmte en licht, dat u uw ruimtes in de zomer koel houdt en in de winter juist warm. Met de innovatieve bedieningssystemen kiest u altijd voor een comfortabele, eenvoudige bediening!