Royal velvet | Vadain

  • Velours gordijn
  • Luxe en klassieke uitstraling
  • Keuze uit veel intense kleuren

Vanaf:

€ 77,00

Levertijd:

10-15 werkdagen

Liever laten meten en monteren?

Omschrijving: Royal velvet | Vadain
De aaibare velours Royal Velvet is een echte eyecatcher in het interieur. De zachte glans laat iedere kleur in het interieur goed tot zijn recht komen en zorgt voor veel sfeer in de ruimte. Voor een moderne uitstraling wordt de vleug naar benede...
Meet- en montageinstructies

Download meetinstructies.pdf

Kleur collectie en gratis stalen aanvragen
Opties uitleg

Stel het Royal Velvet gordijn volledig naar jouw wens samen door de opties te doorlopen. Twijfel je nog? Wij vertellen je graag meer over deze opties!

Enkele plooi:
Geeft een mooi en strak resultaat bij het Royal Velvet gordijn! Wanneer de gordijnen zijn geopend, heb je hierbij het kleinste pakket.

Dubbele plooi:
Ook wel vlinderplooi genoemd. Hierbij wordt meer stof gebruikt dus geeft een voller resultaat. 

Drie dubbele plooi:
Kan bij iedere gordijnstof gebruikt worden. Wij raden deze plooi aan bij vitrage en inbetweengordijnen, dit geeft het mooiste resultaat.

Wave plooi:
De naamt zegt het al, hierbijvalt het gordijn mooi golvend. Deze plooi komt altijd onder de rails te hangen.

Inslagringen:
Door het gebruik van ringen balt het gordijn in diepe, golvende plooien. Dit geeft een mooi resultaat. Deze ringen zijn alleen te gebruiken op een roede. Kies bij de roede een mooie kleur ring!

De verdeling:
Bij de verdeling kun je kiezen uit een stel, hierbij wordt de breedte door twee gedeeld en heb je een gelijk stuk links en rechts. 

Bij een stuk links of rechts, wordt de gehele breedte die je invoert als 1 stuk gemaakt. Geef hierbij aan of je het gordijn link of rechts ophangt, dan kan hier rekening mee worden gehouden bij de confectie!

Technische specificaties
Algemene informatie
Breedte/Hoogte: 140
Kleuren: 60
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Gewicht: 390 gr/m2
Samenstelling: 61% co, 39% CMD
Krimptolerantie: <2,5%
Kleur/Lichtechtheid: 5%
Reviews
Uitstekend 4.8 van 0 - 5
1276 Klantenbeoordelingen op
2019-11-13
Perfect geregeld
Perfect geregeld, alles op tijd binnen en de juiste maten. Alleen een beschrijving hoe met de touwtjes te handelen zou als bijlage prettig zijn.
Lees meer..
2019-11-13
Van de week plissé gordijnen laten…
Van de week plissé gordijnen laten plaatsen. Zijn er erg tevreden mee. Goed geadviseerd in de winkel in Barendrecht en de monteur heeft alles netjes opgemeten.
Lees meer..
2019-11-13
Goede opvolging van de bestelling
Goede opvolging van de bestelling, eenvoudig te installeren en een perfect prijs - kwaliteit verhouding. Super tevreden over het resultaat! groetjes Natascha
Lees meer..