Gratis online meethulp

Stuur je appje naar 06 29 52 22 23

Heb jij hulp nodig bij het opmeten van jouw ramen of heb jij een andere vraag? Maak dan gebruik van onze gratis meethulp. Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken van jouw ramen en deze met jouw vraag naar ons toesturen via WhatsApp. We proberen je vraag binnen 1 uur te beantwoorden. 

Servicedagen

Maandag - Vrijdag: 10.00 t/m 16.00 uur
 
Je mag ons natuurlijk ook op andere dagen een appje sturen, maar dan krijg je later antwoord.

Stap 1: Maak een foto van jouw raam

Stap 2: Verstuur jouw foto + vraag naar ons

Stap 3: Binnen 1 uur antwoord op jouw vraag

Maak een foto van het raam of meerdere ramen waarover jij graag advies wilt. Denk eraan dat er voldoende licht is als je de foto maakt, hierdoor kunnen wij de situatie beter beoordelen.

Tip: 

  • Zorg dat je recht voor het raam staat wanneer je de foto maakt. 
  • Zorg ervoor dat het gehele raam en vensterbank of eventuele ventilatieroosters op de foto zijn vastgelegd.

Duidelijke foto van jouw raam of ramen gemaakt? Stuur deze dan via WhatsApp naar ons toe! Stel je vraag, dan geven we je tips bij het juist opmeten van het raam. Daarnaast kunnen we je ook tips geven over de type raamdecoratie die geschikt is.

WhatsApp nummer: 06 29 52 22 23

Tip: 

  • Zorg dat jouw vraag duidelijk omschreven is en vermeld het materiaal van de kozijnen en de raamdecoratie waarnaar je voorkeur uitgaat.


Wanneer we jouw vraag ontvangen hebben proberen we deze binnen 1 uur te beantwoorden via WhatsApp. Hierdoor kun jij ongestoord verder gaan met je dag en hoef je niet bij je computer te blijven om je antwoord te ontvangen via de chat of e-mail.