Meetservice: altijd 100% garantie op de juiste maten

Kun je bij het inmeten en monteren van je raamdecoratie wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor de meet- en montageservice en wij garanderen dat jouw raamdecoratie altijd past en vakkundig wordt gemonteerd.

Meetservice

De prijs voor het inmeten van jouw raampartijen is € 75,- en gratis bij orders boven de € 1.000,-. Na het invullen van het formulier ontvang je van ons via de e-mail een factuur van € 75,-. Nadat je factuur hebt betaald nemen we binnen 48 uur contact met je op voor het maken van een meetafspraak.

Let op: Ga je nog stucen, spachtelputzen of de vloer leggen? Wacht dan met het maken van een afspraak tot dit is gebeurd.

Plaats je naar aanleiding van onze meetafspraak een bestelling bij INHUIS Plaza en is je order boven de € 1.000,-? Dan brengen we de meetkosten in mindering op je order.


Meet- en montageservice

Wil je volledig ontzorgd worden? Kies dan naast de meetservice ook voor onze montageservice? Naast de kosten voor de meetservice rekenen we voor de montageservice een starttarief van € 75,- + een vaste prijs per product. Bekijk de kosten per product

Let op: Je kunt enkel gebruik maken van onze montageservice in combinatie met de meetservice

Voorbeeld kostenberekening bij meet- en montageservice van twee houten jaloezieen op maat (order onder de €1.000,-):
1x € 75,- meetservice
1x € 75,- starttarief montage
2x € 35,- montagekosten
Totale kosten meet- en montageservice: € 220,-


AFSPRAAK INPLANNEN Wij bellen jou terug

Meet en montage regio's

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht,
Noord-Holland, Flevoland
Overijssel, Gelderland,
Noord-Brabant, Zeeland,
Oost-Vlaanderen, Limburg,
Vlaams-Brabant, Antwerpen

Regio's op aanvraag:
Overig

Wat onze klanten zeggen:

TRUSTSCORE: 9 | 1098 REVIEWS

zonnescherm
Ondanks dat de heren van de plaatsing een uur in de file stonden waren ze vriendelijk! De ene monteur was onlangs bij de kaakchirurg geweest en bleef vriendelijk ondanks dat hij pijn had! Netjes gewerkt en opgeruimd. Vooral de afwerking naar binnen super gedaan,oog voor detail! Jammer dat de windsensor er niet op tijd was maar deze wordt binnenkort geplaatst. Ik hoop dan weer op een fijne ervaring! En laat de zon nog maar fijn schijnen in de herfst en winter we zijn er klaar voor! Bedankt heren van de montage.
Lia