Crazy Summerdeals: 20% korting!

MARKIES PETMODEL | INHUIS SAMENSTELLEN

Uitvoering markies in petmodel

Wilt u een hogere doorloop creëren, bijvoorbeeld bij openslaande deuren of voor een etalage? Dan is de petmodel markies dé oplossing. Dit model markies zorgt ook voor een vrijer uitzicht naar buiten. Het frame wordt trapsgewijs opge... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Markies Petmodel | INHUIS OP MAAT

De markies is dé ideale zonwering oplossing, u profiteert van optimale bescherming tegen de zon dankzij de bovenkappen en zijkappen. De markies in petmodel bevat een trapsgewijze constructie die het mogelijk maakt om zonder enige belemmering onder de houten markies door te lopen. Daarmee is deze markies dé ideale zonwering oplossing voor horecagelegenheden en winkels. Bovendien is de markies in petmodel geschikt voor moderne woningen, dankzij de minder traditionele uitstraling.

Pluspunten en Minpunten

  • Vijf jaar garantie
  • Duurzame houtsoort, licht van gewicht
  • Zonder belemmering onder de markies doorlopen
  • Klassieke uitstraling
  • Ideaal voor horecagelegenheden en winkels
  • Tot maar liefst 5 meter breed
  • Geen minpunten

Markies Petmodel | INHUIS

Uitvoering markies in petmodel

Wilt u een hogere doorloop creëren, bijvoorbeeld bij openslaande deuren of voor een etalage? Dan is de petmodel markies dé oplossing. Dit model markies zorgt ook voor een vrijer uitzicht naar buiten. Het frame wordt trapsgewijs opgebouwd, waardoor de werkhoogte altijd kleiner is dan de uitval. Bij deze uitvoering zijn de standaard RAL-kleuren bij een aluminium frame: wit, roomwit, antraciet, lichtgrijs, groen en zwart. Bij een houten markies is dit wit en roomwit. De bediening van de markies is eenvoudig, u kunt deze markies namelijk handmatig met een touwsysteem bedienen. Voor extra bedieningscomfort kiest u voor de elektrische bediening.

Voordelen petmodel markies

U kunt de markies in petmodel volledig samenstellen naar uw wensen. Dit houdt in dat u kunt kiezen uit de brede doekkleurencollectie van onder andere Dickson. Hier vindt u altijd een kleur die precies op uw wensen en woning aansluit. Deze kleuren bevatten naast verschillende kleuren ook diverse dessins. Als extra opties kunt u kiezen uit alternatieve kleuren voor het frame, de bovenschotten, zijschotten en doekkleuren.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen.

INHUIS Plaza biedt u zowel houten als aluminium markiezen aan. 

De markiezen die u online bestelt bij INHUIS Plaza worden standaard geleverd met handmatige bediening d.m.v. een nylonkoord. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening, zodat u de markiezen met gemak omhoog en naar beneden kan doen. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 500cm
Maximale uitval: 200cm
Bovenkap: 25cm
30cm mogelijk tegen meerprijs
Zijkap: 22cm
27 en 32cm mogelijk tegen meerprijs
Standaarduitvoering: Aluminium frame in wit, roomwit, antraciet, lichtgrijs, groen, zwart
Houten frame in wit en roomwit
Andere RAL Kleur: Mogelijk tegen meerprijs
Doekkleuren: Keuze uit vele verschillende doekkleuren
Bediening: Handbediening
Elektrisch
Garantie: Vijf jaar