MARKIES KLAPMODEL | INHUIS SAMENSTELLEN

Uitvoering markies in klapmodel

De markies klapmodel heeft een grenenhouten frame. Grenenhout staat bekend om haar duurzame, massieve hout dat licht van gewicht is. Het klapmodel is daarom extra stevig en u bent hiermee verzekerd van een topkwaliteit product. Daarn... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Markies Klapmodel | INHUIS OP MAAT

De markies in klapmodel van Inhuis Plaza geeft een elegante uitstraling aan uw woning of terras en bevat bovenkappen en zijkappen, waardoor u geniet van optimale zonwering. Deze markies in klapmodel heeft een langere uitval, die ervoor zorgt dat de markies verder naar voren te klappen is. Dit maakt het mogelijk om onder de markies door te lopen. Bovendien is de markies dankzij dit speciale mechanisme uitermate geschikt voor horecagelegenheden, openslaande deuren en ramen die zich aan de weg bevinden.

Pluspunten en Minpunten

  • Kies uit de 180 kleuren van de doekkleurencollectie
  • Geschikt voor extra brede ramen
  • Geeft een elegante uitstraling aan uw woning of terras
  • Geschikt voor horecagelegenheden en openslaande deuren
  • Massieve, duurzame houtsoort
  • Langere uitval
  • Mogelijk om onder de markies door te lopen
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Markies Klapmodel | INHUIS

Uitvoering markies in klapmodel

De markies klapmodel heeft een grenenhouten frame. Grenenhout staat bekend om haar duurzame, massieve hout dat licht van gewicht is. Het klapmodel is daarom extra stevig en u bent hiermee verzekerd van een topkwaliteit product. Daarnaast kan grenenhout worden toegepast op extra brede ramen tot maar liefst 5 meter breed! De standaard RAL-kleuren voor de markies in klapmodel zijn wit, crème, ivoor en groen. Bovendien wordt de markies in klapmodel standaard geleverd met houten bovenschotten en houten zijkappen. Door middel van een touwsysteem bedient u deze markies eenvoudig handmatig. Voor meer bedieningsgemak heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische bediening.

Voordelen klapmodel markies

De Inhuis Plaza markies in klapmodel stelt u volledig naar uw wensen samen. U kunt kiezen uit de vele 180 doekkleuren en dessins die Inhuis Plaza aanbiedt. Om uw markies in klapmodel nóg beter op uw wensen aan te laten sluiten, kunt u kiezen voor afwijkende kleuren voor uw bovenschotten, zijschotten en frame. Bovendien kunt u een extra poot toevoegen en kiezen uit alternatieve doeken. U ontvangt net als de andere markiezen een garantie van vijf jaar.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen.

INHUIS Plaza biedt u zowel houten als aluminium markiezen aan. 

De markiezen die u online bestelt bij INHUIS Plaza worden standaard geleverd met handmatige bediening d.m.v. een nylonkoord. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening, zodat u de markiezen met gemak omhoog en naar beneden kan doen. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 500 cm
Maximale uitval: 200 cm
Bovenkap: 25cm
30cm mogelijk tegen meerprijs
Zijkap: 22cm
27 en 32cm mogelijk tegen meerprijs
Standaarduitvoering: Aluminium frame in wit, roomwit, antraciet, lichtgrijs, groen, zwart
Houten frame in wit en roomwit
Andere RAL Kleur: Mogelijk tegen meerprijs
Doekkleuren: Keuze uit vele verschillende doekkleuren
Bediening: Handmatig
Elektrisch
Garantie: Vijf jaar