Crazy Summerdeals: 20% korting!

MARKIES | INHUIS SAMENSTELLEN

Uw Inhuis markies samenstellen

De standaard houten markies is een echte klassieker en daarom geschikt voor huizen met traditionele, landelijke sferen. Met de Inhuis markies kiest u uit een hardhout, aluminium of grenenhout uitvoering. Een hardhout frame is door de ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Markies | INHUIS OP MAAT

Voor markiezen van Inhuis bent u bij INHUIS Plaza aan het juiste adres. Een markies blokkeert zonlicht niet alleen van boven, maar ook van de zijkanten. Hierdoor is de markies een populaire keuze in zonwering. U kiest met de Inhuis markies voor een traditioneel houten frame, geschikt voor huizen in landelijke sferen of een modern, onderhoudsvriendelijk aluminium frame.

Uitvoering standaard markies

Het standaard model is in alle situaties toe te passen. Omdat het standaard model helemaal uitklapt, kan het soms een verstandige keuze zijn om te kiezen voor een petmodel of een klapmodel. De bediening van de Inhuis markies is erg makkelijk door middel van een touwsysteem. Deze kunt u zowel links als rechts laten monteren. Wilt u nog meer gebruiksgemak? Kies dan voor elektrische bediening van uw markiezen. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende kleuren en designs, waardoor u de markies volledig naar uw wens kunt ontwerpen. U ontvangt een garantie van vijf jaar op de Inhuis markies.

Pluspunten en Minpunten

  • Blokkeert zonlicht ook aan de zijkant
  • Elektrische bediening mogelijk
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam
  • 5 jaar garantie
  • Verschillende modellen mogelijk
  • In 180 verschillende kleuren mogelijk
  • Geen minpunten

Markies | INHUIS

Uw Inhuis markies samenstellen

De standaard houten markies is een echte klassieker en daarom geschikt voor huizen met traditionele, landelijke sferen. Met de Inhuis markies kiest u uit een hardhout, aluminium of grenenhout uitvoering. Een hardhout frame is door de elasticiteit de ideale houtsoort voor markiezen. Bovendien is hardhout stevig en geeft deze houtsoort een natuurlijke uitstraling aan uw markies. Grenenhout is licht van gewicht, maar tegelijkertijd duurzaam en massief. Grenenhout is daarom meer geschikt als materiaal voor grotere breedtes. De charmante markiezen van Inhuis kunt u uitrusten met een golvende of rechte volant. Bovendien wordt het doek van uw markies optimaal beschermd door de extra diepe kast.

Uw aluminium markies van Inhuis op maat

Met de Inhuis aluminium markies kiest u voor een klassieke uitvoering in een modern jasje. Aluminium is een krachtig, onderhoudsvriendelijk materiaal, waardoor uw markies een langere levensduur heeft. U heeft de mogelijkheid om aluminium zijkappen en bovenkappen te bestellen die u op of naast uw aluminium markies kunt bevestigen. Bovendien kunt u kiezen voor een rechte of golvende volant.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen.

INHUIS Plaza biedt u zowel houten als aluminium markiezen aan. 

De markiezen die u online bestelt bij INHUIS Plaza worden standaard geleverd met handmatige bediening d.m.v. een nylonkoord. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening, zodat u de markiezen met gemak omhoog en naar beneden kan doen. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 500cm
Maximale uitval: 200cm
Bovenkap: 25cm
30cm mogelijk tegen meerprijs
Zijkap: 22cm
27 en 32cm mogelijk tegen meerprijs
Standaarduitvoering: Aluminium frame in wit, roomwit, antraciet, lichtgrijs, groen, zwart
Houten frame in wit en roomwit
Andere RAL Kleur: Mogelijk tegen meerprijs
Doekkleuren: Keuze uit vele verschillende doekkleuren
Garantie: Vijf jaar
Bediening: Handbediend
Elektrisch