Crazy Summerdeals: 20% korting!

Luxaflex® Raamdecoratie & Zonwering

Luxaflex raamdecoratie

Luxaflex is in Nederland marktleider op het gebied van binnenzonwering en raamdecoratie. Ze staat bekend om haar kwaliteit en vooral ook om de uitgebreide kleurencollectie die ze aanbieden. De producten van Luxaflex zijn volledig naar wens samen te stellen. De producten worden namelijk op maat gemaakt. 

Heb je interesse in een product van Luxaflex? Je vindt de complete collectie van Luxaflex in onze showrooms.  Je bent altijd van harte welkom in onze showroom in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.

Luxaflex Aluminium Jaloezieën
Wij hebben een uitgebreid assortiment aan aluminium jaloezieën van Luxaflex. De aluminium jaloezieën zijn er in maar liefst 5 verschillende lamelbreedtes, 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm.

Kom naar de showroom

Luxaflex Houten Jaloezieën
Luxaflex heeft een grote collectie houten jaloezieën met een ruime keuze uit 75 kleuren. De jaloezieën van Luxaflex bestaan uit imitatiehout, waardoor ze waterafstotend zijn.

Kom naar de showroom

Luxaflex Rolgordijnen
Als je kiest voor rolgordijnen van Luxaflex dan kies je voor rolgordijnen van zeer goede kwaliteit. De rolgordijnen van Luxaflex kunnen tot wel 250 cm breed, dus ook voor grotere ramen is er altijd een oplossing.

Kom naar de showroom

Luxaflex Plissés en Duettes
Duette shades en Plissés gordijnen van luxaflex zijn stijlvol en efficiënt. Je kunt de raamdecoratie geheel zelf samenstellen. De stoffen waarin ze verkrijgbaar zijn, zijn transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Kom naar de showroom

Luxaflex Duo rolgordijnen
Twist shades worden ook wel duo rolgordijnen genoemd en laten twee stijlvolle stoffen langs elkaar bewegen in een open, half open of volledige positie. Het twist rolgordijn van luxaflex is geheel naar eigen wens samen te stellen.

Kom naar onze showroom

Luxaflex Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn een erg mooie combinatie tussen traditionele gordijnen en het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam benadrukt wordt.

Kom naar onze showroom
Luxaflex raamdecoratie bestellen?

Luxaflex Zonwering

Ben je al klaar voor het buitenseizoen? Bekijk de uitgebreide collectie raamdecoratie, zonwering en terrasoverkappingen. Op de website bieden we een beperkt assortiment. Kom voor het complete assortiment naar onze showroom!

Luxaflex Zonneschermen
We leveren diverse Luxaflex zonneschermen.

Bekijk Luxaflex zonneschermen
Luxaflex zonwering bestellen?