Bezorgen en afhalen

De producten van INHUIS Plaza worden meestal binnen 10 – 15 werkdagen bij je thuisbezorgd als je kiest voor zelf meten en monteren.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd door NE DistriService. Enkele dagen voor de levering krijg je een bevestiging van de geplande afleverdatum. De avond voor levering ontvang je een mail met een link waarmee je de verwachte aflevertijd kunt volgen. NE DistriService bezorgt op basis van een postcodeschema. Bekijk het leverschema hieronder

postcodeschema NE

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd door NE DistriService. De avond voor levering ontvang je per email een link waarmee je de verwachte aflevertijd kunt volgen.

Ben je niet thuis wanneer de vervoerder voor de deur staat? Dan ontvang je een kaart in de brievenbus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken met de vervoerder voor een geschikt aflevermoment. 
De avond voor levering ontvang je een mail van onze vervoerder. Hierin vind je een link waarbij je zelf jouw afleveradres kan wijzigen. 

 

We bezorgen jouw bestelling gratis in Nederland. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten gratis bij een orderbedrag vanaf €199,-. De bezorgkosten voor België zijn anders €19,95.

Het is mogelijk om jouw bestelling bij onze vestiging in Barendrecht op te halen. Geef dit aan tijdens het bestellen van jouw order. Het eventuele restantbedrag kun je bij ons in de showroom voldoen via pin of contant.

Zodra jouw bestelling bij ons binnen is vanuit de fabriek, neemt de afdeling planning contact met je op voor het maken van een montageafspraak. De monteurs nemen jouw bestelling mee tijdens de afspraak.