Verticale jaloezieen

[[filter_text.title]]

Verticale lamellen zijn decoratief en zonwerend. Door het kantelen van de verticale jaloezie bepaalt u de lichtinval en de sfeer in uw kamer. Verticale lamellen op maat zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien en zorgen voor een uitkijk zonder inkijk. Met een enorme keuze uit diverse materialen en kleuren, bieden wij altijd een passende verticale lamel op maat voor ieder interieur.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Verticale jaloezieën

Verticale lamellen zijn een prachtig alternatief zijn als het ware geschikt voor diverse soorten raampartijen. Gaat het om een grote raampartij, kleine raampartij, rond raam, erker of een schuin raam, verticale lamellen zijn altijd passend bij het raam! De verticale lamellen op maat kunt u bestellen in de lamelbreedte en het materiaal dat u wenst. Kies bijvoorbeeld voor verticale stoffen lamellen, kunststof lamellen of aluminium lamellen. De lamelbreedtes waaruit u kunt kiezen zijn 50mm, 70mm, 89mm, 127mm en 250mm, afhankelijk van het type verticale lamellen dat u kiest.

Verticale jaloezieën op maat gemaakt

De verticale lamellen worden ongeacht de breedte, hoogte of het type raam altijd precies voor u op maat gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd dat de lamellen passend zijn bij uw kozijn. Bovendien worden verticale lamellen vaak gebruikt in kantoorruimtes. De lamellen kunt u bestellen tot een maximale breedte van 700 cm en een maximale hoogte van 400 cm.

Verticale stoffen lamellen

Verticale lamellen waren vroeger uitsluitend in PVC of aluminium te bestellen, tegenwoordig kunt u ook kiezen voor stoffen lamellen. Stoffen lamellen zijn daarmee uitermate geschikt voor uw slaapkamer of huiskamer, aangezien deze zeer geruisloos zijn. Bovendien kan de transparantie van de stoffen lamellen volledig zelf bepaald worden. Verticale stoffen lamellen kunt u bestellen in een lamelbreedte van 89mm en 127mm.

Verticale kunststof lamellen

Met verticale kunststof lamellen kiest u voor een eenvoudig te onderhouden materiaal. Bovendien zijn deze Luxaflex jaloezieën duurzaam en voorzien van een antibacteriële DustBlock® coating. Daarmee zijn de kunststof lamellen uitermate geschikt voor het gebruik in de badkamer of keuken! Deze verticale lamellen zijn uitsluitend te bestellen in 89mm en 127mm.

Verticale aluminium lamellen

Net als de kunststof lamellen zijn aluminium lamellen op maat ook eenvoudig te reinigen en daarmee geschikt om te plaatsen in uw badkamer of keuken. De aluminium lamellen zijn leverbaar in een 50mm, 70mm en 89mm brede lamel. Naast de kleur van de lamellen zelf, kunt u ook kiezen voor de kleur van het systeem, bediening en montagesteunen, zodat u de verticale lamellen volledig kunt personaliseren!

Diverse kleurmogelijkheden

Dankzij de uitgebreide kleurencollectie en diverse afwerkingen in stof, vinyl en aluminium, kiest u altijd de verticale lamel die precies bij uw wensen en interieur past. Met verticale aluminium lamellen kiest u voor een stoere, metallic look van de lamellen.

Verticale jaloezieën online bestellen

Op onze webshop kunt u de verticale lamellen op maat eenvoudig online bestellen. De producten worden uiteindelijk gratis thuisbezorgd. Indien u niet precies zeker bent van de maten die u dient op te meten, kunt u gebruik maken van onze meetservice. Uiteraard kunnen wij het product ook bij u thuis monteren, zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Sinds kort bieden wij de Full INHUIS Service aan, waarbij u al het werk aan ons overlaat! 

Onze winkels

Wij van INHUIS begrijpen heel goed dat u het product zou willen zien, uitproberen en misschien vragen heeft over het product. Wij hebben op dit moment twee showrooms, één in Barendrecht (Zuid-Holland) en één in Naarden (Noord-Holland). Binnenkort wordt onze derde showroom en daarmee eerste showroom in België geopend! De showroom in Barendrecht bevindt zich vlakbij de IKEA Barendrecht. De showroom in Naarden, vlakbij de grote steden Amsterdam en Almere.

Onze merken

De verticale lamellen die wij aanbieden zijn van het merk Luxaflex. Producten van Luxaflex staan bekend om de kind veiligheid en innovatieve oplossingen. Dankzij het aantal kleuren, materialen en soorten afwerking kiest u met de lamellen op maat van Luxaflex altijd precies de verticale lamellen die bij u passen! Op de Luxaflex lamellen ontvangt u een garantie van vijf jaar.