Stoffen Jaloezieën

[[filter_text.title]]

Stoffen jaloezieën zijn sfeervolle en praktische raamdecoratie. Bij INHUIS bieden wij stoffen jaloezieën op maat aan van 50 mm breed. De lamellen van de stoffen jaloezieën worden voorzien van aluminium baleinen. Dit zorgt voor stevigheid van de lamel, waardoor deze recht blijft hangen. De aluminium baleinen zijn volledig in de stof verwerkt, waardoor deze niet zichtbaar zijn. Voor scherp geprijsde, stoffen jaloezieën op maat bent u bij INHUIS aan het juiste adres.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Stoffen jaloezieën

Dankzij de stof creëert u een warm en sfeervol interieur. De stof van de jaloezie sluit vanwege het materiaal automatisch aan bij de andere stoffen in uw interieur. Met stoffen jaloezieën kiest u altijd de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy, doordat u de lamellen zelf kunt kantelen. De stoffen jaloezieën worden uitsluitend in een lamelbreedte van 50mm geleverd. U kunt de stoffen jaloezieën kiezen in de kleur die precies op uw wensen en behoeften aansluit, zodat de jaloezieën perfect bij uw interieur passen. De maximale afmetingen van de Verano stoffen jaloezieën zijn 240 cm breed en 300 cm hoog.

Stoffen jaloezieën op maat gemaakt

De stoffen jaloezieën worden net als alle andere producten die u bij INHUIS Plaza bestelt, precies voor u op maat gemaakt. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het product precies op uw kozijnen aansluit! Op de Verano stoffen jaloezieën heeft u een garantie van vijf jaar.

Stoffen jaloezieën met ladderkoord of ladderband

De stoffen jaloezie op maat wordt standaard geleverd met een ladderkoord. Echter heeft u ook de mogelijkheid om een ladderband toe te voegen, als extra decoratie. Daarbij kunt u kiezen voor een ladderband in een afwijkende kleur van de jaloezie, zodat de ladderband bijvoorbeeld op andere woningaccessoires aansluit. Dit zorgt voor een extra robuuste uitstraling!

Soffen jaloezieën 50mm

De stoffen lamellen van Verano worden uitsluitend geleverd in een lamelbreedte van 50mm. Dankzij deze brede lamellen kiest u voor een modern, tijdloos product. Daarmee zijn de stoffen lamellen op maat uitermate geschikt voor een modern of strak interieur. U kunt zelf kiezen voor het soort koordgewicht, namelijk standaard of RVS.

Diverse kleurmogelijkheden

Dankzij de vele kleurmogelijkheden die er zijn voor de stoffen jaloezieën, kiest u precies de stoffen lamellen die u wilt. Kies uit diverse felle of neutrale kleuren, passend bij een kleurrijk of modern interieur.

Stoffen jaloezieën online bestellen

De lamellen op maat kunt u bij INHUIS Plaza eenvoudig online bestellen. U stelt eerst het product volledig samen naar uw wensen, waarna u het product kunt bestellen. Vervolgens nemen wij contact met u op voor eventueel een meet- en montageafspraak, zodat het product op de juiste manier wordt ingemeten en gemonteerd. Op deze manier zorgen we samen voor de beste eindresultaten! Uiteindelijk worden de stoffen lamellen op maat gratis thuisbezorgd.

Onze winkels

Wij begrijpen dat het misschien lastig is om de kleur, het materiaal of het gehele product lastig te zien is op het internet. Daarom bent u ook altijd welkom in één van onze showrooms! Onze showrooms vindt u in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). De showroom in Barendrecht bevindt zich naast de IKEA Barendrecht. Onze showroom in Naarden ligt in het Gooi, gelegen in de omgeving van Amsterdam en Almere.

Onze merken

De stoffen jaloezieën op maat kunnen uitsluitend besteld worden van het merk Verano. Verano staat bekend om haar kindveilige raamdecoratie producten. Bovendien maakt Verano gebruik van een Smartfit frame, dat speciaal is ontwikkeld voor diverse raamdecoratie. Met het frame kunnen de stoffen lamellen eenvoudig in het kozijn geklikt worden, zonder dat hier een boor of ander gereedschap van pas hoeft te komen. Hiermee wordt een extra stijlvolle, strakke uitstraling gecreëerd!