Aluminium jaloezieën

[[filter_text.title]]

Aluminium jaloezieën op maat zijn weer helemaal terug! Ze zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis en kunnen door het uitgebreide assortiment kleuren compleet in je eigen stijl worden gemaakt. Aluminium jaloezieën zijn heel eenvoudig te onderhouden en je kunt eindeloos variëren met lichtinval. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, voor hele smalle ramen vanaf 40 cm tot hele brede ramen van 4 meter.

Bij INHUIS Plaza verkopen we niet alleen aluminium jaloezieën op maat van ons eigen merk, maar ook van de merken Luxaflex, Verano en Copa Home.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Aluminium jaloezieën

U kunt uw aluminium jaloezieën bij ons eenvoudig op maat samenstellen. Met aluminium jaloezieën creëert u een sfeervolle ruimte vanwege de prachtige lichtinval. Bij INHUIS Plaza kiest u uit diverse lamelbreedtes, namelijk 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm! De merken die wij aanbieden zijn Luxaflex, Verano en INHUIS. De aluminium jaloezieën kunt u bestellen tot een maximale breedte van 500 cm en een maximale hoogte van 400 cm! Vanwege het materiaal zijn de aluminium jaloezieën uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Creëer daarom een sfeervolle keuken en badkamer met aluminium jaloezieën. Bovendien zijn aluminium jaloezieën gemakkelijk te reinigen.

Aluminium jaloezieën op maat gemaakt

Aluminium jaloezieën worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daarmee heeft u keuze uit diverse merken, die elk andere uitvoeringen aanbieden. Bovendien zijn de breedtematen verschillend per merk. De maximale breedte voor de horizontale jaloezieën aluminium is 400 cm.

Aluminium jaloezieën met ladderkoord of ladderband

De aluminium jaloezieën zijn volledig samen te stellen zoals u dat wilt, u kunt de jaloezieën voorzien van een ladderband of ladderkoord. De jaloezieën in de lamelbreedte 16mm, 25mm en 35mm worden standaard voorzien van een ladderkoord. Vanaf 50mm heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een ladderband of ladderkoord in een kleur naar keuze. Om uw ruimte een robuuste uitstraling te geven kiest u voor een ladderband in dezelfde kleur of een afwijkende kleur van de alu jaloezie.

Aluminium jaloezieën 16mm en 25mm

Aluminium jaloezieën 16mm en 25mm hebben smalle lamellen. Vanwege de smalle lamellen zijn de aluminium jaloezieën uitermate geschikt voor een draaikiepraam of openslaande deuren. De jaloezie kan hier namelijk eenvoudig langs het handvat worden gemonteerd. Vanwege de smalle lamelbreedte worden er meer lamellen gebruikt dan bij grotere lamelbreedtes.

Aluminium jaloezieën 35mm

Wanneer u 50mm te breed vindt en 16mm of 25mm te smal, zijn de aluminium jaloezieën 35mm de ideale tussenoplossing! Deze lamelbreedte is geschikt voor kleine en middelgrote raampartijen en wordt standaard geleverd met een ladderkoord.

Aluminium jaloezieën 50mm

De aluminium jaloezieën 50mm hebben dankzij de brede lamellen een robuuste uitstraling en zijn geschikt voor een modern of strak interieur. De aluminium jaloezie 50mm bevat minder lamellen dan de 16mm of 25mm, waardoor de doorkijk wat groter is. Bovendien kiest u bij deze lamelbreedte voor een ladderkoord of ladderband. 

Aluminium jaloezieën 70mm

Met de aluminium jaloezieën op maat 70mm kiest u voor extra brede jaloezieën. Met de 70mm jaloezieen geeft u uw interieur net als de 50mm een robuuste uitstraling. Daarmee zijn de 70mm aluminium jaloezieën uitermate geschikt voor grote raampartijen. Uiteraard kiest u bij deze lamelbreedte ook voor een ladderband of ladderkoord in een kleur naar keuze.

Diverse kleurmogelijkheden

Om de jaloezie volledig aan te laten sluiten op uw interieur, wensen en behoeften is het mogelijk de aluminium jaloezie te bestellen in diverse kleuren. Hierbij kunt u denken aan moderne kleuren zoals wit, crème, grijs, antraciet en zwart. Daarnaast heeft u ook een uitgebreide keuze uit afwijkende kleuren, zoals roze, rood, groen en blauw. Daarmee zijn de aluminium jaloezieën uitermate geschikt voor een kinderkamer!

Aluminium jaloezieën online bestellen

U kunt bij ons de aluminium jaloezieën op maat eenvoudig online bestellen. U kunt stapsgewijs uw jaloezie samenstellen. Zo kiest u zelf de lamelbreedte, het merk dat u prefereert, de afmetingen, de kleur, eventuele (extra) opties en de montage. Daarna voegt u de jaloezieën op maat eenvoudig toe aan uw winkelmandje! Uiteindelijk worden de jaloezieën op maat gratis thuisbezorgd.

Onze winkels

Wij hebben niet alleen een webshop, u kunt namelijk ook een kijkje komen nemen in één van onze showrooms. De ene showroom is gelegen in Barendrecht, vlakbij de IKEA Barendrecht (Zuid-Holland). De andere showroom vindt u in Naarden, gelegen in het Gooi (Noord-Holland). Naarden ligt daarmee vlakbij de grote steden Amsterdam en Almere.

Onze merken

De aluminium jaloezieën kunt u bestellen van de bekende merken Luxaflex en Verano. Met de Luxaflex aluminium jaloezieën bent u verzekerd van een kindveilig product. Bovendien kiest u voor de nieuwste technologieën wanneer u kiest voor de Verano aluminium jaloezieën. Daarnaast bieden wij ook aluminium jaloezieën aan uit onze eigen fabriek, onder de merknaam INHUIS. De INHUIS jaloezieën hebben een snellere levertijd, aangezien deze jaloezieën direct uit eigen fabriek worden geleverd.