Shutters in de keuken

Of je nu houdt van landelijk, modern of industrieel wonen, er is verschillende raamdecoratie voor iedere stijl!

Ben jij al een tijdje opzoek naar passende raambekleding voor in de keuken, heb je dan wel eens nagedacht over shutters voor in de keuken? Shutters worden helemaal op maat gemaakt, dus het maakt niet uit of je een klein, groot of een raam in een speciale vorm hebt. De shutters laten overdag veel licht door en je kan de lamellen zo kantelen zoals je het zelf fijn vindt. En 's avonds kun je de lamellen helemaal sluiten voor wat extra privacy als dat gewenst is. En er natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om de shutters helemaal open te zetten.

De shutters zijn gemaakt van Basswood en Ashwood, dit zijn kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Je kunt zelf kiezen of je voor een lamel gaat met gladde of een echt hout structuur. Ook bepaal je zelf de kleur van de lamellen. Wil jij graag de stand van de lamellen aan de hand van een zichtbare tiltstok bediennen of ga jij liever voor een clear view systeem, waarbij de bediening niet zichtbaar is. Stel jouw shutters helemaal zelf samen en personaliseer voor eigenheid.

Welke houtsoort kies jij?

In de keuken zien we dat er veel gebruik wordt gemaakt van de moderne shutters, omdat deze net iets strakker zijn en meer voor rust en eenheid zorgen in de ruimte. Basswood shutters (ook wel lindehout shutters genoemd), is een hardhout die gemakkelijk te bewerken is. Deze shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht, waardoor de basswood shutters een strakke uitstraling hebben. Dit is dus perfect wanneer je kiest voor shutters in een moderne inrichting.

Ga jij liever voor echte stoere en vooral ook klassieke shutters dan zijn er de Ashwoord shutters. Ashwood shutters (ook wel Manchurian Ash genoemd) bevat een zichtbare nerfstructuur van het hout. Deze nerfstructuur ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de ‘Manchurian Ash Tree’ groeit. De shutters zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, bekijk de kleuren op onze website of kom eens langs in een van onze showrooms.

Shutters met vouwrailsysteem

Overdag is het fijn als er in de slaapkamer veel licht binnenkomt en je de ramen open kunt zetten. Mocht je in je slaapkamer de shutters naar de zijkant willen schuiven dan kan dit ook met vouwrailsystemen. Je kunt de shutters dan heel makkelijk naar de zijkant schuiven. Dit is niet alleen heel makkelijk het zorgt ook voor veel licht in de ruimte.