Plissés en duettes in de woonkamer

Of je nu houdt van landelijk, modern of industrieel wonen, er is verschillende raamdecoratie voor iedere stijl!

Wil jij je woonkamer net een beetje extra sfeer geven, helemaal verduisteren of wil je meer privacy in je woonkamer. Dan zijn plissés en duettes een goede oplossing. Plissés hebben een enkele stof en duettes hebben een dubbele stof. Ze zijn beide verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, hierdoor kun jij je huis helemaal zo inrichten zoals jij het mooi vindt! 

Wil je graag meer privacy in je woonkamer, maar vind je het wel prettig als er nog wat licht de woonkamer binnenvalt, dan kun je het beste kiezen voor plissés. Hierdoor kun je niet naar binnen of naar buiten kijken, je ziet alleen contouren. Als je kiest voor transparante stoffen dan valt er nog iets meer licht naar binnen, en je kunt dan natuurlijk ook iets beter naar buiten kijken. Mocht je de woonkamer wel helemaal willen verduisteren, dan kun je het beste kiezen voor duettes. Doordat het koord tussen de twee stoffen doorloopt, heb je geen last van gaatjes waardoor het koord loopt.

Ook kun je gebruik maken van het populaire topdown systeem, hierdoor kun je de raamdecoratie zowel van boven als beneden bedienen. Speel met het licht zowel aan de boven kant als aan de onderkant!