Geef je keuken een mooie en luxe uitstraling met Plissés en Duettes!

Geef je keuken een mooie en luxe uitstraling met plissés en duettes! Laat je inspireren!

Maak van je keuken een warme gezellige plek, waar je met de hele familie kunt eten. Ga voor plissés of duettes in een warme stijlvolle kleuren zodat jouw keuken echt een plaats is waar je graag bent. 

Als je een keuken hebt in een landelijke stijl is het mooi om te kiezen voor mooie aardentinten. Of je kunt kiezen voor mooie strakke plissés voor een strakke moderne keuken. De raamdecoratie wordt helemaal op maat gemaakt, dus er is altijd een passende oplossing

Het verschil tussen plissés en duettes

Plissés worden gemaakt met enkel een laag stof. Duettes hebben een dubbele stof. Als je echt de kamer wilt verduisteren bijvoorbeeld in de slaapkamer, dan zijn duettes het beste om te kiezen. Maar als je de kamer niet helemaal wilt verduisteren en toch nog een beetje licht erdoor heen wilt laten zijn plissés een hele mooie oplossing.

Ook heb je de optie om te kiezen voor topdown opties. Dit is bij beide raamdecoratie oplossingen mogelijk. Hierbij kun je jouw raamdecoratie in het midden van het raam hangen. Hierdoor komt er van boven en onder licht door het raam, maar mensen kunnen niet naar binnen kijken. Dus je behoudt de privacy die je wenst, maar de kamer is toch erg licht.

Elektrische oplossing voor plissés

Mocht je het prettig vinden, is er ook de keuze om te kiezen voor elektrische plissés en duettes. Mocht je bijvoorbeeld aan het koken zijn en je handen zijn vies of nat kun je heel makkelijk met een druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen.