Houten jaloezieën in de slaapkamer

Rust creëren in je slaapkamer met de juiste raamdecoratie, bekijk hier hoe!

In de slaapkamer is het van belang dat je ’s nachts de kamer goed kunt verduisteren en overdag voldoende lichtinval hebt. Hier zijn houten jaloezieën de ideale oplossing voor, door het eenvoudig kunnen kantelen van de lamellen bepaal je zelf hoeveel licht er wel of niet de kamer binnenkomt. Let wel op: houten jaloezieën kunnen een slaapkamer nooit volledig verduisteren. 

Of je nu gaat voor een chique hotelkamer sfeer met mooie brede jaloezieën. Of dat je op zoek bent naar een frisse kleur raamdecoratie voor in de kinderkamer. Er zijn vele mogelijkheden. Jij kiest voor de jaloezieën die bij jouw ruimte passen. 

Welke houtsoort jaloezieën kies jij in de slaapkamer?

Er zijn verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen, waaronder Basswood, Abachi en Bamboe. Door ons uitgebreide assortiment kun je kiezen voor veel kleuren en stijlen! Je kunt ook kiezen uit een jaloezieën 25 mm, jaloezieën 50 mm en jaloezieën 70 mm.

Extra comfort: Elektrische houten jaloezieën

Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor elektrisch bedienbare houten jaloezieën. Hierdoor kun je vanuit je bed met één druk op de knop jouw raamdecoratie omhoog of omlaag laten komen. Dit is vooral voor grote en hoge ramen de perfecte oplossing. Vaak is het pakket te zwaar om met de hand te bedienen. Daarom raden wij voor grote ramen aan om altijd te kiezen voor elektrisch. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en kun je rustig en relaxt wakker worden!

Bekijk hieronder de foto’s voor inspiratie voor jouw slaapkamer!

Houten jaloezieën in frisse kleuren voor de kinderkamer

Witte jaloezieën in een zwarte omlijsting

Stel jouw houten jaloezieën samen