Laat je woning rust uitstralen door strakke lijnen en materialen!

Laat jouw woning rust uitstralen door strakke lijnen en materialen!

Een moderne inrichting is erg populair, omdat het interieur vaak veel rust uit straalt. Dit is iets waar mensen tegenwoordig steeds meer behoefte aan hebben, een stukje rust in hun huis. Bij een moderne inrichting wordt er gebruik gemaakt van strakke materialen en lijnen, in combinatie met rustige neutrale kleuren, wit, zwart en grijs.

Houten jaloezieën op maat!

Kenmerkend voor een moderne inrichting is dat de leefruimte vaak een open grote ruimte is. Keuken en woonkamer zijn hier een.

Lichtinval

Bij een moderne inrichting is raamdecoratie erg van belang, de open ruimtes zorgen ervoor dat er erg veel licht binnenkomt. Lichtinval is mooi in een grote open ruimte, maar te veel zon is niet altijd prettig. Voor de grote raampartijen die je vaak ziet bij een moderne inrichting is het mooi om te kiezen voor houten jaloezieën. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt.

De houten jaloezieën zijn er in verschillende lamelbreedtes, 25mm, 50mm, 65mm en 70mm. Heb je een breder raam dan kun je kiezen voor een bredere lamel. Om het geheel perfect te laten passen bij jouw moderne inrichting is er de mogelijkheid om te kiezen voor een gladde lamel. Deze zijn in verschillende moderne kleuren verkrijgbaar. Ook heb je keuze uit verschillende koordgewichten, voor een moderne inrichting zouden wij kiezen voor de mooie strakken RVS koordgewichten.

Stel direct jouw houten jaloezieën samen
ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel 0180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze acties en het laatste nieuws via email.