Een klassiek interieur met rijke materialen!

Een klassiek interieur kenmerkt zich als een stijlvol interieur, waarbij gebruikt wordt gemaakt van rijke materialen. Ook kenmerkt een klassiek interieur zich als een robuust interieur met elementen die barok uitstralen. Het is van belang dat de juiste materialen op de goede manier met elkaar gecombineerd worden, om het geheel niet te druk te maken. Als de balans gevonden wordt geeft dit een erg mooi en chique eindresultaat.

Bij een klassieke inrichting is erg mooi om te kiezen voor houten jaloezieën. Deze kunnen het robuuste gevoel verder door trekken, maar door de verschillende houtsoorten en kleuren waarin de houten lamellen verkrijgbaar zijn kun je ook kiezen om het geheel die chique uitstraling te laten houden.

Ook is het erg mooi om verschillende kleuren te laten terugkomen in de lamellen. Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor kussentjes of een lamp in een bepaalde kleur is het mooi om dit accent terug te laten komen in de lamellen. Houten jaloezieën kunnen zorgen voor een moderne touch in een klassieke inrichting. Hierdoor blijft jouw huis klassiek met een modern tintje, wat het geheel speels maakt.

Stel direct je houten jaloezieën samen
ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel 0180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze acties en het laatste nieuws via email.
VEILIG BESTELLEN EN BETALEN
ideal.png

iDeal

paypal.png

PayPal

mastercard.png

Mastercard

visa.png

Visa

bancontact.png

Bancontact / Mr. Cash

afterpay.png

Afterpay