Houten jaloezieën in een klassiek interieur

Een klassiek interieur kenmerkt zich als een stijlvol interieur, waarbij gebruikt wordt gemaakt van rijke materialen. Het is van belang dat de juiste materialen op de goede manier met elkaar gecombineerd worden, om het interieur niet te druk te maken. Als de balans gevonden is, ontstaat er een chique eindresultaat.

Bekijk onze collectie met houten jaloezieën

Personaliseer je houten jaloezieën voor je klassieke interieur

Bij een klassieke inrichting zijn houten jaloezieën geschikte raamdecoratie. Je kunt de houten jaloezieën bestellen in verschillende kleuren en de afmetingen 25mm, 50mm of 70mm. De jaloezieën in de afmetingen 50mm en 70mm kun je bestellen met een ladderkoord of ladderband. Je kunt de ladderband in 25mm of 38mm breedte kiezen in diverse kleuren. Het ladderband kies je in eenzelfde kleur als de jaloezieën of in een afwijkende kleur voor een leuk effect.

 Zwarte en witte jaloezieën zijn populaire binnen een klassieke inrichting. Twijfel je over de kleur? Je kunt gratis kleurstalen aanvragen via de website. Zodra we je aanvraag binnen hebben, sturen we ze nog dezelfde werkdag naar je op!

Zwarte jaloezieën 50mm

70 mm houten jaloezieën

Stel direct je houten jaloezieën samen