Wij houden ervan: een interieur met industriële elementen!

Bij een industriële inrichting staat het gebruik van de juiste materialen centraal. Er wordt veel gebruikt gemaakt van stoere elementen en materialen zoals metaal en staal. Hierin kun je natuurlijk zelf bepalen hoever je deze materialen doortrekt in je interieur. Je kunt kiezen voor een grote schuifdeur, maar je kunt ook kiezen om deze materialen terug te laten komen in een bijzettafeltje. 

Houten jaloezieën passen perfect in een industrieel interieur! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze naadloos aansluiten op de industriële stijl waarnaar jij opzoek bent! Kies in een industrieel interieur voor grijze houten jaloezieën of voor witte houten jaloezieën om het geheel af te maken.

Kies voor bakstenen en leer in een industrieel interieur

Vaak zie je dat de muren van bakstenen gemaakt zijn en niet geverfd zijn. Dit geeft het geheel de stoere en verouderde look die past bij een industrieel interieur. Ook wordt er veel gekozen om elementen als beton en leer terug te laten komen om het geheel een stoerdere look te geven. Beton vaak op de vloer of een grijze tint op de muur, met grove leren stoelen.

Het perfecte licht voor een industrieel interieur

Licht is erg belangrijk om een industriële inrichting net een beetje extra sfeer en gezelligheid te geven. Lampen kunnen hier voor zorgen! Fabriekslampen zijn de lampen die precies passen bij deze stijl. Met het juiste peertje kan dit een ruimte veel gezelligheid en warmte geven. Kijk voor mooie, stoere lampen eens bij tweedehands winkeltjes of markten.

Maar niet alleen lampen, het buitenlicht is ook erg belangrijk. Omdat ook bij een industriële inrichting vaak gaat om grotere raampartijen is het van belang dat de raamdecoratie mooi bij de gehele stijl past. Denk hierbij aan grote raampartijen met grote houten jaloezieën die het stoere geheel benadrukken. Ook kun je er voor zorgen dat je mooi de lichtinval en privacy kunt regelen.

Stel je houten jaloezieën direct samen
ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel 0180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze acties en het laatste nieuws via email.
VEILIG BESTELLEN EN BETALEN
ideal.png

iDeal

paypal.png

PayPal

mastercard.png

Mastercard

visa.png

Visa

bancontact.png

Bancontact / Mr. Cash

afterpay.png

Afterpay