Wij houden ervan: een interieur met industriële elementen!

Houten jaloezieën passen perfect in een industrieel interieur. Kies in een industrieel interieur voor grijze houten jaloezieë, witte houten jaloezieën of zwarte jaloezieën om het geheel af te maken.

Stel je houten jaloezieën online samen

Bij een industriële inrichting staat het gebruik van de juiste materialen centraal. Er wordt veel gebruikt gemaakt van materialen als metaal en staal. Kies voor een grote schuifdeur, of laat de metalen elementen terugkomen in een bijzettafeltje. Vaak zie je dat de muren van bakstenen gemaakt zijn. Dit geeft het interieur een stoere en verouderde look. Ook wordt er veel gekozen voor elementen als beton en leer. 

Perfecte lichtinval met houten jaloezieën in jouw industriële interieur

Licht is - naast dat het praktisch is - belangrijk om een industriële inrichting in de avond extra sfeer en gezelligheid te geven. Fabriekslampen of peertjes zie je vaak terugkomen. Kijk voor mooie, stoere lampen eens bij tweedehands winkeltjes of markten.

Naast licht is buitenlicht belangrijk voor de sfeer overdags. Omdat een industriële inrichting vaak gecombineerd wordt met grotere raampartijen is het van belang dat de raamdecoratie mooi bij de gehele stijl past. Denk aan grote raampartijen met grove houten jaloezieën van 50mm of 70mm. 

Houten jaloezieën zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Met houten jaloezieën regel je de lichtinval en privacy in een handomdraai.

Bruine jaloezieën in een industrieel interieur

Stel je houten jaloezieën direct samen