Duo rolgordijnen in de slaapkamer

Rust creëren in je slaapkamer met de juiste raamdecoratie, bekijk hier hoe!

In de slaapkamer is het van belang dat je ongestoord en rustig kunt doorslapen en dus niet wakker wordt van de opkomende zon. Duo rolgordijnen zijn hiervoor ideaal, je kunt makkelijk de kamer verduisteren en de lichtinval bepalen. INHUIS Plaza biedt een brede collectie aan van kleuren en verschillende soorten stoffen. Je kunt kiezen uit verduisterende stoffen, maar ook uit stoffen die lichtdoorlatend zijn.   

De kleur van de duo rolgordijnen op maat, kun je helemaal zelf bepalen. Ook de kleur van het montageprofiel of de cassette bepaal je helemaal zelf. Je kunt kiezen voor eenzelfde kleur cassette als je kozijn, maar je kunt ook kiezen voor een andere kleur voor een speelser geheel. Dit is bijvoorbeeld leuk voor de slaapkamer van de kinderen. Er zijn verschillende stoffen waaruit je kunt kiezen, zo zijn er stoffen met een fijne structuur en stoffen met een grove structuur.

Of je nu een smal raam of een groot raam hebt in de slaapkamer, bij INHUIS Plaza maken wij alle duo rolgordijnen perfect op maat voor je! Ook kun je gebruik maken van een van onze interieur stylistes voor advies aan huis!

Stel je duo rolgordijn online samen