Laat je woning rust uitstralen door strakke lijnen en materialen!

Dit kun je perfect creeëren met duo rolgordijnen op maat!

Duo rolgordijnen passen uitstekend bij een modern en strak interieur, omdat hierin de strakke lijnen van een modern interieur terugkomen. Door middel van de horizontale banen creëer je optisch gezien ook nog eens meer ruimte, twee vliegen in 1 klap!

Wist je ook dat er stoffen verkrijgbaar zijn in bredere banen?  Wanneer je voor een bredere baan kiest, zoals de foto hierboven, heb je ook bredere stukken waardoor het licht komt en houd je het iets rustiger. Dit geeft weer een heel ander zicht in vergelijking met de smalle banen.

Je bepaalt de kleur en de stof zelf waardoor je jouw rolgordijnen helemaal kunt personaliseren. Lichtinval is met duo rolgordijnen heel eenvoudig te bepalen. Dit is erg prettig in een open interieur, lichtinval is bepalend voor de sfeer. Ook bepaal je je tegelijkertijd je privacy, wanneer je met het licht speelt. Mocht je behoefte hebben aan een beetje extra gemak dan kun je kiezen voor elektrische bediening. Hiermee kun je vanuit je luie stoel de duo rolgordijnen op maat bedienen.

Groot assortiment duo rolgordijnen