Een klassiek interieur met rijke materialen!

Onze duo rolgordijnen op maat zijn hier perfect voor!

Doordat de duo rolgordijnen strakke lijnen hebben, worden ze vaker gekozen in een modern en strak interieur. Maar door de brede collectie aan kleuren en stoffen kunnen we altijd een product samenstellen wat bij jouw interieur past! 

Hou jij ook zo van een klassiek interieur? Wij wel! Wat met duo rolgordijnen in een klassiek interieur leuk is, is dat je altijd kleur kunt bekennen. Maar dat niet alleen, je kunt ook de stof zelf kiezen! Vooral in een klassiek interieur waar je veel rijke stoffen ziet is het van belang dat je dit ook terug laat komen in je raamdecoratie.

Het is ook leuk om voor een felle kleur te gaan die je weer terug laat komen in je interieur zodat jouw duo rolgordijnen op maat een echte eyecather zijn! Duo rolgordijnen hebben als voordeel dat ze heel makkelijk te bedienen zijn. Waardoor je zelf bepaalt of je veel of weinig licht laat binnen vallen. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische bediening.

Bij INHUIS Plaza hebben wij in ons assortiment producten van hoge kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, zodat je altijd iets kunt vinden naar jouw smaak!

Stel je klassieke duo rolgordijn samen