Aluminium jaloezieën in de slaapkamer

Rust creëren in je slaapkamer met de juiste raamdecoratie, bekijk hier hoe!

Aluminium jaloezieën zijn er mooi voor de slaapkamer. Ze kunnen er voor zorgen dat je slaapkamer overdag fijn licht is door veel lichtinval, maar in de avond zijn ze perfect om het licht buiten te houden. Aluminium jaloezieen verduisteren niet volledig, tussen de lamellen zal altijd nog een klein beetje licht schijnen. De lichtinval bepaal je heel eenvoudig zelf met tuimelkoord.

Welke kleur kies jij voor de slaapkamer? Heb je een bepaalde kleur die veel terug komt in de slaapkamer dan is het mooi om deze terug te laten komen in je raamdecoratie. Over het algemeen is wit een veel terugkomende kleur voor aluminium jaloezieën in slaapkamer, omdat dit het geheel veel rust en eenheid geef. Maar je kunt ook kiezen voor een frisse felle kleur voor de kinderkamer, hierdoor hou je het geheel lekker speels. Precies zoals een kinderkamer hoort te zijn!

Aluminium jaloezieën 100% op maat

Of je nu een smal raam of een groot raam hebt in de slaapkamer, bij INHUIS Plaza maken wij alle aluminium jaloezieën perfect op maat voor je!

Je kunt kiezen uit vijf verschillende breedte maten van de lamellen. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel lamellen erop zitten. Als je kiest voor een bredere lamel heb je minder lamellen nodig om de kamer te verduisteren dan wanneer je kiest voor een bredere lamel. Als je de slaapkamer ook wilt gebruiken als studeerkamer is het handig om te kiezen voor een bredere lamel met de meeste lichtinval.

Verder heb je nog de keuze uit verschillende stijlen van de lamellen, hierdoor kun je de lamellen precies aanpassen op de stijl van het interieur van de kamer.

Stel je aluminium jaloezieën online samen