Geef je keuken een mooie en luxe uitstraling met aluminium jaloezieën!

Geef je keuken een mooie en luxe uitstraling met aluminium jaloezieën! Laat je inspireren!

In de keuken kan de raampartij ontzettend verschillen. Soms heb je te maken met een grote raampartij, maar ook wel eens met een kleine raampartij. De aluminium jaloezieën van INHUIS worden helemaal op maat gemaakt. Hierdoor is er altijd een oplossing voor jouw raam! Ook kun je er zelf voor kiezen voor een subtiele lamel in een wat smallere breedte om de keuken rust en eenheid te geven en het raam niet te veel te laten opvallen. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een breder lamel van 70mm voor een grotere keuken.

Je kunt er voor kiezen om te gaan voor een ladderkoord of ladderband. Ladderbanden zijn mogelijk in 25 mm of 38 mm breed. Beiden zijn mogelijk in een zelfde kleur als de gekozen jaloezie. Of je kunt kiezen voor een afwijkende kleur voor een opvallender geheel. Voor een mooie afwering van het geheel zit er een sierkoof bij, hierdoor sluit het mooi aan op jouw kozijn.

Aluminium jaloezieën zijn uiterst geschikt voor in de keuken. Ze zijn speciaal gemaakt voor vochtige ruimtes zoals de keuken. Ook is het fijn dat de lamellen heel eenvoudig te reinigen zijn.

In de keuken is het fijn als je veel licht hebt. Met aluminium jaloezieën kun je makkelijk zelf de lichtinval regelen. Zo heb je altijd voldoende licht als je aan het koken bent!

Stel direct je aluminium jaloezieën samen
ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel 0180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze acties en het laatste nieuws via email.