Wij houden er van: een interieur met industriële elementen!

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die kiezen voor een interieur met een industriële stijl. Eerst zag je dit veel in vernieuwde kantoorpanden. Wat overging van vernieuwde kantoorpanden zie je nu steeds vaker terug in het interieur van huizen. Steeds meer mensen kiezen voor eenvoud en grove materialen. Mooie elementen die terug komen in een industriële inrichting.

Stel direct je aluminium jaloezieën samen

Bij een industrieel interieur is het mooi om te kiezen voor aluminium jaloezieën. Deze zijn er in veel verschillende kleuren, dus je kunt zelf kiezen hoe je de ruimte wilt aankleden. INHUIS Plaza biedt 5 lamelbreedtes waaruit je kunt kiezen van 16 tot 70 mm breed. De aluminium jaloezieën worden helemaal voor jou op maat gemaakt.

De lichtinval is heel eenvoudig te bepalen met aluminium jaloezieën. Als je wilt dat de kamer lekker licht is of het licht juist tegen wil gaan, tuimel je heel makkelijk de jaloezieën met het tuimelkoord. Ook bepaal je op deze manier heel eenvoudig je privacy, wat erg prettig kan zijn met grote ramen.

BEKIJK HIERONDER DE FOTO’S VOOR INSPIRATIE VOOR JOUW INTERIEUR!