Zwarte houten jaloezieën

Zwarte houten jaloezieën bestellen en inmeten

Zwarte houten jaloezieën geven aan je huis een eigentijdse uitstraling. Het voelt misschien als een gewaagde keuze. Geven zwarte houten jaloezieën de kamer niet een te donkere uitstraling? In veel woningen geven zwarte jaloezieën de kamer echter net iets meer body. Laat je adviseren over de kleur van de jaloezieën die bij jouw woning past.

Zwarte houten jaloezieën hebben een isolerende werking. Het houdt zowel warme als kou zoveel als mogelijk buiten. Wil je zwarte houten jaloezieën bestellen? Dit kan eenvoudig via onze website. Je hebt de jaloezieën binnen een aantal werkdagen in huis! Heb je hulp nodig bij het meten en monteren van de zwarte houten jaloezieën? Op onze website vind je onze handige meetinstructie. Je kunt ook gebruik maken van de meet- en montageservice van INHUIS Plaza. Dan heb je 100% meetgarantie. Wil je liever de verschillende houtsoorten en kleuren in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.

Twijfel je over de kleur van de zwarte houten jaloezieën? Bestel dan een aantal gratis kleurstalen, dan sturen we ze nog dezelfde dag naar je op!